Neler Yeni

İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Umut Yıldız
Yerine muhalefet kanadıda gelse geri dönüş olmaz hocam
Kral asıl sorun burda halk denemiyor ak parti gidince her şey kötü olacak diyorlar ama öyle bişey yok bı değiştirin ya iktidarın bakalım o napacak oda akp gibi yaparsa diğer seçimde göndere bilirler ama işte akp öyle bir halkı kandırıyorki

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
z
Kral asıl sorun burda halk denemiyor ak parti gidince her şey kötü olacak diyorlar ama öyle bişey yok bı değiştirin ya iktidarın bakalım o napacak oda akp gibi yaparsa diğer seçimde göndere bilirler ama işte akp öyle bir halkı kandırıyorki
yok kardeş bu ülkeden umudun olmasın gerek yok deneme bile

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Burak
Göreceğiz seçimde aynı lacuvertler mı değiller mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Umut Yıldız

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
eline sağlık bütün eğitim kalitesizliği özetlemişin :love: umarım iktidar gittiğinde bu sorun çözülür.

Eğitim, refah anında bir süs, felaket sırasında bir sığınaktır.-Aristoteles

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Umut Yıldız
eline sağlık bütün eğitim kalitesizliği özetlemişin :love: umarım iktidar gittiğinde bu sorun çözülür.

Eğitim, refah anında bir süs, felaket sırasında bir sığınaktır.-Aristoteles
İnşallah kral iktidar giderse Allah izniyle eğitim ve ekonomide inşallah düzelcek

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
snop02
Kral 5 6 yıl önce lisedeyken hiç islam ve osmanlının abartıldığını vurgulandığını görmedim hatta tam tersi cumhuriyet tarihi daha çok vurgulandı. 500 600 yıl dunyaya hukmetmiş osmanlı tarihini çok kısaca anlattılar. Sürekli yenilgilerinden bahsettiler. Osmanlı sanki sürekli geri kalmış her savaşı kaybediyormuş gibi.
Bizim pik yaptıgımız zamanlarda da handikaplarımız vardır:
1-Fatih zamanı
arnavut lider iskender bey, olumune kadar bizi resmen her savasta pataklamış
-bu neticede budapeste ve viyana ulasmamız ertelenmiş
osmanlı balkanlarda kolay ilerlemesinin temel sebebi avrupadaki 100 yıl savaslarıdır..
2- Kanuni zamanı
hint deniz seferlerinde portekizliler tam anlamıyla içimizden geçmişler
2-Selim zamanı
halifeligin getirilmesi bizi tam anlamıyla avrupadaki reform ve rönesansı ıskalamamıza baslıca etken olmustur...

kıbrıs ve rodosa anca 1520 lerden sonra cıkabildik, en buyuk handikapımız denizci millet olmayısımız bizi tam anlamıyla kuresel guc olmamızı engellemiştir açık ve net.
bundan sonrası malum balkanlarda deyim yerindeyse soy kırıma maruz kalmısız.
vs vs..

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Sene 2025. Kandırılma değil o. Fanatizmden ileri gelen akıl tutuması.

Top Bottom