Neler Yeni

İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Hiç bir doğru bilgi yok konuşmanda kafadan atmışsın ayrıca yazdıklarımın en önemli kısmı revize edilecek doğrusu getirilecek di İslam düşmanlığını saklama
Aynen kafadan atmışım git oku kaynakları, kadınları nerde saymış söyle TÜİK'in kendi verilerinde bile toplam okuma yazmaya %9 diyor ve çoğunluğu gayrimüslim bunların. Bana islam düşmanı demek senin ne haddine bende müslümanım
Müslüman çoğunluğu için kaynağımAlıntıyı görüntüle
Müslümanım ve istemiyorum aklı olan müslümanda istemez açık ve netim

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Kaynak, direği namaz olan dinin alnı secdeye değmeyen takipçileri ve cemaatsiz camiler.
Yaptığın çinde çinli yok demekten farksız ne dayanağın var nede gösterebileceğin bir kaynak gel cumaya yer bulabiliyormuyum ben göstereyim sana Güngören e beklerim her zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olm bunlar kimlikte yazanlar la, herkes müslüman yazıyor diye o şekilde mi olucak sandın sen?
Kaynak varmı kaynak

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
Yaptığın çinde çinli yok demekten farksız ne dayanağın var nede gösterebileceğin bir kaynak gel cumaya yer bulabiliyormuyum ben göstereyim sana Güngören e beklerim her zaman
Birader Güngören'de 260k nüfus var.Yüzde 10'u müslüman olsa 26k gene doldurur camileri

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Ben kaynak atıyorum at kardeşim sen başka güvenilir kaynaktan karşı çık konuşarak laga lugayla olmuyor bu işler

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Birader Güngören'de 260k nüfus var.Yüzde 10'u müslüman olsa 26k gene doldurur camileri
Adım başı cami var hepsi dolu ki nerede olduğu fark etmiyor bütün semtlerde durum aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaynak iletir misin kadınların aldığı eğitimlere dair akli bilimler konusunda ne eğitim alıyorlarmış sendne öğrenelim biraz
Dediğim gibi Osmanlının dönemin şartlarını göz önüne alırsak normal ama şuana göre çok eksiği var kadınsız ülke olmaz

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Aynen kafadan atmışım git oku kaynakları, kadınları nerde saymış söyle TÜİK'in kendi verilerinde bile toplam okuma yazmaya %9 diyor ve çoğunluğu gayrimüslim bunların. Bana islam düşmanı demek senin ne haddine bende müslümanım

Müslümanım ve istemiyorum aklı olan müslümanda istemez açık ve netim
Müslümansan Allahın kanunlarını kabul etmek zorundasın yoksa kafirsin yada tam anlamıyla anlamıyorsun

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Allah'ın kanunlarında cumadan cumaya Müslüman olmak sayılıyor mu kardeş? Ben sana ülkede beş vakit camiler boş diyorum. Sen bana cuma namazını örnek gösteriyorsun.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
47 cami var güngörende 260kya böl bakalım boş olması mı lazımmış öğrenirsin
5 sene önceydi hocam o şuan hem daha fazla var hemde dediğim gibi çoğu semtte durum aynı en kıtıdaki mescide bile gitsem durum dediğim gibi gidin kendiniz gözlemleyin ultra seküler semtler dışında durum benim dediğim gibi

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
Müslümansan Allahın kanunlarını kabul etmek zorundasın yoksa kafirsin yada tam anlamıyla anlamıyorsun
Sana mı kalmış benim Kafirliğim, Allah bile karışmıyor sen mi karışıcaksın? En büyük şirki koşuyorsunuz hala kendinizi haklı nasıl görebiliyorsunuz anlamıyorum.

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
5 sene önceydi hocam o şuan hem daha fazla var hemde dediğim gibi çoğu semtte durum aynı en kıtıdaki mescide bile gitsem durum dediğim gibi gidin kendiniz gözlemleyin ultra seküler semtler dışında durum benim dediğim gibi
2024 verilerine göre kral .D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,045
Üyeler
168,730
Son üye
muradınaeren
Top Bottom