Neler Yeni

İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
Dediğim gibi Müslümanım diyorsan gelip örnek veriyorum maide suresindekiler yalan diyemezsin o zaman kafir olursun bu 2+2=4
Bu arada attığım sitenin çalışmasında Alevi nüfusu 25m olarak gözüküyor. diğer dinleride az bir şekilde %5 olarak alırsan senin distopyanın olma ihtimali 0a yakın.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Allaha inanıyorsan ve sözlerini kabul ediyorsan inandığın kitaba göre yönetilmekten neden korkuyorsun ?

Dediğim gibi Müslümanım diyorsan gelip örnek veriyorum maide suresindekiler yalan diyemezsin o zaman kafir olursun bu 2+2=4
Maide suresi çok uzun olduğu için şuan okuyamam,ama dinde zorlama yoktur,sen müslümansan yanlızca rica edebilirsin, yanlış olduğunu söyleyebilirsin, karışmak sana düşmez,sen söylersin karşındaki inanmak isterse inanır.

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
Dostum sen Kuranı kabul edip müslümanım diyormusun
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnandığın Allahın sözlerini reddedince ne oluyorsun ?
Birader, ben bu ülkede dinime ve kararlarıma saygı duyulsun diye ölen bir neslin torunuyum. Senin bağnazlıklarınla uğraşamam.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Kur'anda yazan şerri hükümleri say bakalım
Ben sayayım Kuranda sadece meclis ve istişare var hırsızlığın cezası gibi şeyler var. Bunları bende savunuyorum ama sıfırdan anayasa falan bu tarz şeyler yok al kaynakta belli git oku kuranı
Allaha inanıyorsan ve sözlerini kabul ediyorsan inandığın kitaba göre yönetilmekten neden korkuyorsun ?
Kurana göre yazacak olsak 5 tane madde var genel olarak özgür bırakılmış bu yüzden şeriat çığırtkanlığı yapma artık

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Maide suresi çok uzun olduğu için şuan okuyamam,ama dinde zorlama yoktur,sen müslümansan yanlızca rica edebilirsin, yanlış olduğunu söyleyebilirsin, karışmak sana düşmez,sen söylersin karşındaki inanmak isterse inanır.
maide suresi sadece metafordu Allah 1+1=4 diyorsa bu senin için 4 dür ben 5 i kabul ediyorum diyemezsin o zaman inanmış olmuyorsun bunu söylemekten abes bir şey yok ya anlayamıyor yada inandığını reddediyor ben kendi ahiretimi yakmaya meraklı biri değilim zaten önüme gelene kafir diyeyim

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
Cevap vermekten aciz olduğun için bağnaz diyip kaçıyorsun güle güle
3 kez yanıtladım. Dinime karışma istesende karışamazsın diye, anlamıyorsun dostum. Beyninin sınırlarını zorlayamıyorsun. Ondan kaynaklı iletişimi uzatmıyorum. Küçük bir fincana ne kadar su dökersen dök fincanın aldığı kadardır.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Ben sayayım Kuranda sadece meclis ve istişare var hırsızlığın cezası gibi şeyler var. Bunları bende savunuyorum ama sıfırdan anayasa falan bu tarz şeyler yok al kaynakta belli git oku kuranı

Kurana göre yazacak olsak 5 tane madde var genel olarak özgür bırakılmış bu yüzden şeriat çığırtkanlığı yapma artık
Hocam sen mealcisin zaten senle tartışmanın lüzmu yok maalesef ideolojini kırıp İslamı 1. yere yerleştirmediğin sürece değişmeyecek bakış açın çünkü değiştirmekten korkuyorsun

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
maide suresi sadece metafordu Allah 1+1=4 diyorsa bu senin için 4 dür ben 5 i kabul ediyorum diyemezsin o zaman inanmış olmuyorsun bunu söylemekten abes bir şey yok ya anlayamıyor yada inandığını reddediyor ben kendi ahiretimi yakmaya meraklı biri değilim zaten önüme gelene kafir diyeyim
Tamam kral ahiretini yakma kapat çeneni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sen mealcisin zaten senle tartışmanın lüzmu yok maalesef ideolojini kırıp İslamı 1. yere yerleştirmediğin sürece değişmeyecek bakış açın çünkü değiştirmekten korkuyorsun
Anladığı dilde okuyor. Sen arapça okuyup anlamadıktan sonra neye yarar.

Top Bottom