Neler Yeni

İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
3 kez yanıtladım. Dinime karışma istesende karışamazsın diye, anlamıyorsun dostum. Beyninin sınırlarını zorlayamıyorsun. Ondan kaynaklı iletişimi uzatmıyorum. Küçük bir fincana ne kadar su dökersen dök fincanın aldığı kadardır.
İstiyorsan makarna canavarına inan ama makarna canavarına inanıp makarna canavarının sözlerini kabul etmiyorsan sonra birisi sana sen makarna canavarına inanmıyorsunki o zaman diyince karşı çıkıyorsun aptalın önde gidenisindir. Sen istiyorsan fincan ol biz derya deniziz yanınızda git bir şeyler öğren öyle gel abisi

maide suresi sadece metafordu Allah 1+1=4 diyorsa bu senin için 4 dür ben 5 i kabul ediyorum diyemezsin o zaman inanmış olmuyorsun bunu söylemekten abes bir şey yok ya anlayamıyor yada inandığını reddediyor ben kendi ahiretimi yakmaya meraklı biri değilim zaten önüme gelene kafir diyeyim
Tamamda kral, insanların dinine niye karışıyorsun, Allahin kitabına inanmiyorsa senin yanlızca burada çamur atmanla inanmazki zaten inanacak kişi,bende Müslümanım,tüm şartlarını yerine getirdiğimide düşünüyorum,ama kimsein dini umurumda değil,seninde böyle olman lazım.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Tamam kral ahiretini yakma kapat çeneni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladığı dilde okuyor. Sen arapça okuyup anlamadıktan sonra neye yarar.
Mealci dememizin sebebi Kurancı diyince bu arkadaşların çığırtkanlık yapması ve garip bir söylem olması dediğim gibi git terimleri öğren öyle gel

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
İstiyorsan makarna canavarına inan ama makarna canavarına inanıp makarna canavarının sözlerini kabul etmiyorsan sonra birisi sana sen makarna canavarına inanmıyorsunki o zaman diyince karşı çıkıyorsun aptalın önde gidenisindir. Sen istiyorsan fincan ol biz derya deniziz yanınızda git bir şeyler öğren öyle gel abisi
Müslümanım, namazımı kılarım, diğer neredeyse tüm gereksinimleri yerine getiririm ancak tarihim için bunu yapamam.

Mealci dememizin sebebi Kurancı diyince bu arkadaşların çığırtkanlık yapması ve garip bir söylem olması dediğim gibi git terimleri öğren öyle gel
Ayn kanka laikçi fln hatta.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Tamamda kral, insanların dinine niye karışıyorsun, Allahin kitabına inanmiyorsa senin yanlızca burada çamur atmanla inanmazki zaten inanacak kişi,bende Müslümanım,tüm şartlarını yerine getirdiğimide düşünüyorum,ama kimsein dini umurumda değil,seninde böyle olman lazım.
Şuradaki çoğu kişiden az yerine getiriyorumdur şartları, sadece fikrimi belirttim size göre bu bir itopyada olabilir bana göre bir hayal veya gerçekleşmesi ihtimal bir şey ve kendimi savunuyorum onun dışında arkadaş savuruyor ve dediğim 2. kısımda %99

CaFCaF55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kadir
inkilap tarihi olarak ders bile ayrılmıştı. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Osmanlı tarihi dersi var mıydı ?

Osmanlıdan neden bu kadar nefret ediliyor anlamıyorum. Osmanlı da bizim cumhuriyette. Osmanlı seven biri olunca direkt cumhurıyet dusmanı ataturk düşmanı oluyoruz. dünyaya 500 600 yıl üstünlük kurmuş devletten bahsediyoruz.
Bende bunu anlamıyorum. Osmanlı bir cumhuriyet değildi. Osman oğulları hanedanlığı idi. Ne diye destekleyeyim ki... Bana maalesef mantıklı gelmiyor... Hanginiz Osman oğlusunuz söyler misiniz ....

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Müslümanım, namazımı kılarım, diğer neredeyse tüm gereksinimleri yerine getiririm ancak tarihim için bunu yapamam.

Ayn kanka laikçi fln hatta.
Güzel kardeşim sana cevap vererek kalbini daha çok kırmak istemiyorum çünkü saçmalıyorsun lütfen benle tartışma Allahını seviyorsan

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
Şuradaki çoğu kişiden az yerine getiriyorumdur şartları, sadece fikrimi belirttim size göre bu bir itopyada olabilir bana göre bir hayal veya gerçekleşmesi ihtimal bir şey ve kendimi savunuyorum onun dışında arkadaş savuruyor ve dediğim 2. kısımda %99
Kullandığın kelimeleri öğrenmelisin dostum.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Hocam sen mealcisin zaten senle tartışmanın lüzmu yok maalesef ideolojini kırıp İslamı 1. yere yerleştirmediğin sürece değişmeyecek bakış açın çünkü değiştirmekten korkuyorsun
Müslümanım gayet açık ve net. İslam benim birinci sıramda Sizin gibi art niyetli insanlar ayet cımbızlayarak sonuca varmaya çalışıyor. Maide suresinden kaynak atmayı biliyorsun aynı surenin 3. Ayetinde "Dini Kemale Erdirdim" yazısını neden okumayıp hüküm uyduruyorsunuz Casiye 6. Ayette Kurandan başka hangi hadise inanacaksınız diyor bunları niye okumayıp kendinize Buhari dinini uyduruyorsunuz Spiritüalist Panteist kırması bir yandan Buhari kaynaklı bir dine inanıyorsun şurada

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Bende bunu anlamıyorum. Osmanlı bir cumhuriyet değildi. Osman oğulları hanedanlığı idi. Ne diye destekleyeyim ki... Bana maalesef mantıklı gelmiyor... Hanginiz Osman oğlusunuz söyler misiniz ....
Bütün tarihini çöpe atman lazım o zaman hocam çok saçma bir argüman bu hepsi bizim tarihimiz atamız bunu söylersen kendini bilmezler hanginiz Atatürk ün oğlu diye argman sunarlar ve sana göre haklı çıkarlar

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
M.Rüzgar Özen
Müslümanım gayet açık ve net. İslam benim birinci sıramda Sizin gibi art niyetli insanlar ayet cımbızlayarak sonuca varmaya çalışıyor. Maide suresinden kaynak atmayı biliyorsun aynı surenin 3. Ayetinde "Dini Kemale Erdirdim" yazısını neden okumayıp hüküm uyduruyorsunuz Casiye 6. Ayette Kurandan başka hangi hadise inanacaksınız diyor bunları niye okumayıp kendinize Buhari dinini uyduruyorsunuz
Ağzına sağlık kral

Bütün tarihini çöpe atman lazım o zaman hocam çok saçma bir argüman bu hepsi bizim tarihimiz atamız bunu söylersen kendini bilmezler hanginiz Atatürk ün oğlu diye argman sunarlar ve sana göre haklı çıkarlar
Tarihimizi 1299'dan ibaret sanıyorsun herhalde

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Müslümanım gayet açık ve net. İslam benim birinci sıramda Sizin gibi art niyetli insanlar ayet cımbızlayarak sonuca varmaya çalışıyor. Maide suresinden kaynak atmayı biliyorsun aynı surenin 3. Ayetinde "Dini Kemale Erdirdim" yazısını neden okumayıp hüküm uyduruyorsunuz Casiye 6. Ayette Kurandan başka hangi hadise inanacaksınız diyor bunları niye okumayıp kendinize Buhari dinini uyduruyorsunuz
O ayette hadis kelimesi peygamber sözü anlamında geçiyorsa sana cash 1k dolar yollayacağım hemen şimdi

Top Bottom