Daha doğrusu olur ama bunlar 1 2. Dünya savașı gibi büyük çaplı savașlar olmaz.Olmaz.Artık ekonomik savașlar olacak soğuk savaș tarzı.
o zaman kimse asker olmak istemez değil mi?Olmaz.Artık ekonomik savașlar olacak soğuk savaș tarzı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha doğrusu olur ama bunlar 1 2. Dünya savașı gibi büyük çaplı savașlar olmaz.
isteyen isteyene savaş açmaz o zamanOlmaz.Artık ekonomik savașlar olacak soğuk savaș tarzı.
Daha doğrusu olur ama bunlar 1 2. Dünya savașı gibi büyük çaplı savașlar olmaz.
İlla ister.Bir ülkenin ordusu olmadan olur mu?o zaman kimse asker olmak istemez değil mi?
isteyen isteyene savaş açmaz o zaman
Hocam sorularınız biraz değişik. Hayır geleceğini pek sanmıyorum.ve atatürk'ten başka ata gelmez değil mi?
Artık ordular askerden ziyade teknolojik olarak ilerlemeye başlıyor. Teknolojik olmazsa asker sayın kaç olursa olsun her zaman mağlup olarak oyuna baslarsin ve ww1-2 tarzı savaşlarin olması çok zor.ya hani yeni teknoloji felan gelişiyor ya eskideki gibi savaşlar olur mu yani osmanlı gibi.
katılıyorum .d ama belki ekonomiyi yükseltip turan'ı kurarsa olabilirHocam sorularınız biraz değişik. Hayır geleceğini pek sanmıyorum.
ama yine de savaşlar devam eder.Artık ordular askerden ziyade teknolojik olarak ilerlemeye başlıyor. Teknolojik olmazsa asker sayın kaç olursa olsun her zaman mağlup olarak oyuna baslarsin ve ww1-2 tarzı savaşlarin olması çok zor.
Onu bilemem.Yașadığımız ülkenin kurucusu sonuçta.Bu ülke var oldukça gelmez.ve atatürk'ten başka ata gelmez değil mi?