İleri Seviye Python bilen bir arkadaş arıyorum.

can1989

80+
Reaksiyon skoru
2
Freelancer çalışıyorum ve bazen projeleri yetiştiremiyorum. İleri seviye python bilen bir arkadaş arıyorum. Makine öğrenmesi vb. alanları bilen. Alanında uzman demiyorum sadece projeleri yazabilecek kadar bilgili olmalı. İlgilenen arkadaşlar bana dm den yazabilir, proje başına ücret verilck.

Katılmak isterdim ancak sizden bile daha yoğun olabilirim. YKS öğrencisiyim.

Ekler

• IMG_20211219_203111.jpg
    IMG_20211219_203111.jpg
    8.1 KB · Hit: 58
aa yeni gördüm bu özelliği teşekkürler

Freelancer çalışıyorum ve bazen projeleri yetiştiremiyorum. İleri seviye python bilen bir arkadaş arıyorum. Makine öğrenmesi vb. alanları bilen. Alanında uzman demiyorum sadece projeleri yazabilecek kadar bilgili olmalı. İlgilenen arkadaşlar bana dm den yazabilir, proje başına ücret verilck.
maalesef bu forumda yazılım bilen benim bildiğim kadarıyla 10-15 kişi var, bulabileceğinizi pek sanmam. başka forumlara yönelebilirsiniz.
tanıdığım @PeykSoftware var ancak onunda kendi projeleri var galiba yardımcı olabilir mi bilmiyorum.

maalesef bu forumda yazılım bilen benim bildiğim kadarıyla 10-15 kişi var, bulabileceğinizi pek sanmam. başka forumlara yönelebilirsiniz.
tanıdığım @PeykSoftware var ancak onunda kendi projeleri var galiba yardımcı olabilir mi bilmiyorum.
Hmm anladım. Değerli mesajınız için teşekkürler.

Makine öğrenmesi pek bilmiyorum ama derin öğrenme üzerine çalışıyorum şu anda. Gerçi benim de vaktim yok çalışmaya anca tezi verdikten sonra olabilir 😅

Yüksek Lisans yapıyorum ses iyileştirme üzerine.

Bu forumda (ve çoğu başka yerde) ileri seviye bir şey bildiğini söyleyenlerin hepsi palavracı. DH da var bir kaç kişi, ama sade bir kaç kişi, onlar da sizin işleriniz ile ilgilenmez. Emekli olmayı bekliyorlar.

Az-çok biliyorum ben, ama Y K S.
Katılmayı çok isterdim ama işte.

İstanbul Tıp fakültesinde sağlıkta yapay zeka kulübü başkan yardımcısıyım. Makine öğrenmesi eğitimim bulunuyor ama aktif olarak orada kodlama yapmadığımdan biraz unuttum.(Blockchaine yönelmiştim) yine de yardımcı olurum.

Geri