İleriye dönük apu sistem

Smh Diff

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
6000
R5 5600G + B550 sistem toplayıp sonradan ekran kartı almak mantıklı olur mu? Apu işlemci ekran kartı takıldığında kartı çok fazla etkiler mi? Eğer mantıklı ise böyle bir sistem toplayıp sonradan bütçe ayarlayıp 1660 ti ya da 3050 almayı düşünüyorum ama entegre grafik kartı sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum

R5 5600G + B550 sistem toplayıp sonradan ekran kartı almak mantıklı olur mu? Apu işlemci ekran kartı takıldığında kartı çok fazla etkiler mi? Eğer mantıklı ise böyle bir sistem toplayıp sonradan bütçe ayarlayıp 1660 ti ya da 3050 almayı düşünüyorum ama entegre grafik kartı sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum
Evet bu zamanda en mantıklısı apu sistemler zaten , sorun çıkaracağını zannetmem hem performansları da fena değil

Patriot'un 750 TL'ye 2x8 3600 MHz RAM'leri var kaçırma bu sistemi toplayacaksan.
Yine şuan indirimde olsan SanDisk M.2 500 GB da alabilirsin.
Anakart olarak B550 olsun yeterli.
PSU için minimum 550 Watt tercih edin.

Intel'in birçok işlemcisi entegre grafik birimini kullanıyor ve beraberinde harici ekran kartıyla da sorunsuz çalışıyor. AMD de aynı mantıkla hareket ediyor. Yani sorun çıkmaz ilerleyen zamanlarda.

Evet bu zamanda en mantıklısı apu sistemler zaten , sorun çıkaracağını zannetmem hem performansları da fena

Patriot'un 750 TL'ye 2x8 3600 MHz RAM'leri var kaçırma bu sistemi toplayacaksan.
Yine şuan indirimde olsan SanDisk M.2 500 GB da alabilirsin.
Anakart olarak B550 olsun yeterli.
PSU için minimum 550 Watt tercih edin.
Anakart tarafında B450 seçsem çok fazla performans farkı olur mu peki

Anakart tarafında B450 seçsem çok fazla performans farkı olur mu peki
aynen B450 serisi anakartın biosu güncel değilse 1-3. nesil işlemci takıp güncellemek gerekiyor veya bilgisayarcıya götürüp güncellemelisiniz 5000 serisi işlemciler çalışmıyor direkt olarak, uğraşmak istemiyorsanız B550 serisi alın geçin daha iyi bir tercih olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,949
Üyeler
184,086
Son üye
BatuhanTmrr
Geri