Neler Yeni

İlgilenenler İçin Gamepass İndirimi!

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Alican ekinci
Hocam fragmanla alakasi yok. Cõp oyun yapmislar yine. Beklentiye girmeyin dedim.
hocamhikayesi ilgilendirmiyor beni.hazır gamepassteyken bi multi oynayayım dedimde 250 gb dosya boyutu diyorlar hevesim gitti.

Mousakfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mustafa
Belirsiz riske girmeyin derim illa alacaksanız hesapta istemiyorsanız direkt xbox tan alın derim
Hesap işinde ea oyunlarının oynanmaması bozuyor beni f1 oynuyorum çünkü.sınavlar bitsin bir yerde 190 tl 1 aylık oradan alıcam

RRadagast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Keskin
Yok kod değil sana e posta şifre veriyor genelde outlook onu microsoft store a giriyorsun sonra kapatıyon xbox uygulamasına girdiğinde hesabında gamepass gözüküyor zaten direkt
Adamlar hesap crackleyip(çalıp) satıyor bu senin veya benim hesabım da olabilir. Sen de gidip hırsızdan tanımadığın kişilerin hesaplarını satın alıyorsun ve mantıklı olduğunu, referans linki atabileceğini filan söyleyebiliyorsun pes. Satın aldığın hesabın sahibinin şansına Türk çıkabileceğini ve hesapların içinde kayıtlı kredi kartı olduğunu, şikayet edildiğin zaman dolandırıcılıktan ve hırsızlıktan yargılanacağını da unutma.

Son düzenleme:

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
Adamlar hesap crackleyip(çalıp) satıyor bu senin veya benim hesabım da olabilir. Sen de gidip hırsızdan tanımadığın kişilerin hesaplarını satın alıyorsun ve mantıklı olduğunu, referans linki atabileceğini filan söyleyebiliyorsun pes. Satın aldığın hesabın sahibinin şansına Türk çıkabileceğini ve hesapların içinde kayıtlı kredi kartı olduğunu, şikayet edildiğin zaman dolandırıcılıktan ve hırsızlıktan yargılanacağını da unutma.
peki dost
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben niye yargılanıyorum hacı hesabı satan adam düşünsün banane çaldıran adamda kaptırmasın bir zahmet ayrıca çalıntı olduğunuda sanmıyorum.

Son düzenleme:

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuz
Not: Şu an tekrar bulup satın aldım ve çalıştı.

Top Bottom