İlişki hakkında yardım

Alomoncy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
Günaydın beyler 1 hafta oldu sevgilimden ayrılalı tekrar konuşmaya başladık ve diyor ki ilişkide kız gibi hissedemiyorum eril ol prenses gibi davranıyorsun diyor.Ben açıkcası duygusal ve hassas biriyim kızın eril ol demesiyle değişeceğimi sanmıyorum sizce ne yapayım??

Kızı gördüğün gibi sana taraf koştuğu anda tokadı yapışdır. Kendine gel laaan diye kulağına bağır.
Bak nasıl ayağına yapışır :D

kızın isteği gayet normal

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
çoğu kız yapısı gereği nazlı erkek profilini pek çekemez. eğer karşındaki kızda o anaçlık güdüsü çok baskın değilse bir noktadan sonra 'ben çocuk mu avutuyorum?' diyerek senden sıkılır, ve bence normaldir de. sen de doğan gereği hassas biriysen, kızın demesiyle 'eril' olmaya çalışsan bile bu bence hem emanet durur, hem de kendini rahat hissetmezsin. fıtratınız uyuşmuyorsa zaten zorlama bir ilişkiye döner ve ikinizi de yorar. niyetin ciddi miydi bilmiyorum ama bu yapın ile seni kabul etmeyen biriyle aynı eve girdiğini düşün sonuç ne olur. hassas ve duygusal olman bir erkek olarak iyi bir şey değil bence ama bu sekilde bir ilişkiye de girmemelisin

Biz erkeklerin bu yüzyıldaki en büyük hatası belki de fazla değer vermek. Fazla duygulara önem vermek. Senin kız arkadaşın babası gibi erkek arıyor belli ki. Malum eski babalarımız sertti. Bence uyumsuz olursunuz salla gitsin.

Günaydın beyler 1 hafta oldu sevgilimden ayrılalı tekrar konuşmaya başladık ve diyor ki ilişkide kız gibi hissedemiyorum eril ol prenses gibi davranıyorsun diyor.Ben açıkcası duygusal ve hassas biriyim kızın eril ol demesiyle değişeceğimi sanmıyorum sizce ne yapayım??
kendi yoluna bakmak
bilgisayar değil bu kişiye özel parça değişimi olmaz

kavga ettik ana bacı girdi beyler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,080
Üyeler
189,967
Son üye
kozi
Geri