Neler Yeni

Yüksek İhtimal Aldatıldım

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
İşte o öyle olmuyor dostum. İçinde yara olarak kalıyor.
ben de tıpatıp aynısını yaşadım ama sallayıp geçtim ne yapabilirim yazar değilim ki karaktersizlere yeni rol yazayım
fazla kafana takmamaya çalış geçer

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben de tıpatıp aynısını yaşadım ama sallayıp geçtim ne yapabilirim yazar değilim ki karaktersizlere yeni rol yazayım
fazla kafana takmamaya çalış geçer
Doğru hocam. Çok üzmüştür seni de.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun hocam :cry:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben kız arkadaşını seninle beraberken o adamla beraber olmadığından ve o adamla beraber olmak için senden ayrıldığından dolayı aslında haksız bulmuyorum. Sonuç olarak istediği kişiyle ilişki yaşamaya hakkı var ve bu ilişkileri aynı anda yaşamak yerine birini yaşamak için diğerini bitirmiş. İşin ahlak boyutundan bakarsak beni cümlelerim çöp olur ama ahlak diye bir şey kalmadığı için olaya böyle baktım ve kimsenin haksız olduğu kanısına varamadım ben. Tekrardan geçmiş olsun diliyorum, umarım yaşatacakları yaşattıklarından daha güzel bir hayata sahip olursunuz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben kız arkadaşını seninle beraberken o adamla beraber olmadığından ve o adamla beraber olmak için senden ayrıldığından dolayı aslında haksız bulmuyorum. Sonuç olarak istediği kişiyle ilişki yaşamaya hakkı var ve bu ilişkileri aynı anda yaşamak yerine birini yaşamak için diğerini bitirmiş. İşin ahlak boyutundan bakarsak beni cümlelerim çöp olur ama ahlak diye bir şey kalmadığı için olaya böyle baktım ve kimsenin haksız olduğu kanısına varamadım ben. Tekrardan geçmiş olsun diliyorum, umarım yaşatacakları yaşattıklarından daha güzel bir hayata sahip olursunuz.
Ya tabi orası öyle isteyen istediği kişiyle ilişki yaşar bu konuda herkes özgür ama işte insan kötü oluyor ne olursa olsun.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Evet arkadaşlar. Benim mevzuyu bilen biliyor tekrar uzun uzun anlatmama gerek yok. Aşık olduğum kız tarafından terk edildim. Fakat asıl koyan neydi biliyor musunuz ? Ben bu durumu arkadaşlarıma anlattığımda arkadaşlarım dediler ki kesin başka biri var. Ben tabii ki ihtimal vermedim. Çünkü öyle bir şey olmayacağını düşünüyordum. Çünkü her ne kadar terk etse de bunu yapmayacağını biliyordum onu tanıyordum. Ya da tanıdığımı zannediyordum.

Instagram şifresini tahmin ederek girdim. Dm kutusuna baktım. Birisiyle konuşmasını gördüm. 35-40 yaşlarında bir adam. Her neyse yine ihtimal vermedim bakın. Çünkü onun o yaştaki adamla ne işi var dedim. Aşk işte bunları düşündürtmüyor.

Son kez veda etmek için çalıştığı yere gittim. Elimde bir gül ve üstümde takım elbise jilet gibiydim. Fakat girer girmez yüzündeki ifade beni mahvetti.

"Hayatına bak, seni sevmiyorum, yoluna bak, başkaları ile ol, benden sana yâr olmaz" vb. cümleler içinde kendimi buldum. Ufak bir umuttu ya işte belki düzelirdik. Seviyorum lan işte köpek gibi seviyorum.

Sonra dedim ki "bak Allah'ın bildiğini kuldan saklama. Eğer saklarsan öbür dünyada neticede bunu öğreneceğim ve hesap soracağım. Bana adam akıllı açıkla. Başka biri mi var" dedim. O da evet dedi. Dedim ismi bu mu? O da evet ismi bu dedi. Evet Instagram'da gördüğüm şahıs. Ben de dedim ki kaç gündür ? Dedi ki yeni konuşmaya başladık. Dedim ki yeni ne zaman ? Yeni işte senden hemen sonra dedi. O an öyle bir tokat yemiş gibi oldum ki size bunun verdiği acıyı asla tarif edemem. Allah düşmanımın başına vermesin.

Her neyse dedim ki benden ayrılır ayrılmaz birini buldun. Yani ben varken aslında konuşuyordun dedim. O da hayır dedi senden sonra oldu dedi. Ulan yalan söyleme bari be. Onunla olabilmek için bana yol verdin saçma sapan bahaneler ile. Benden ayrılır ayrılmaz onunla oldun. Sence ben bunu yer miyim? İşte ne kadar inkâr etse de ben inanmadım. Hadi diyelim ki aldatmadın benden sonra konuşmaya başladın. Bre insafsız 4 yıllık ilişkiden çıkmışsın. Çıkar çıkmaz nasıl başkasi ile bu kadar kolay olabiliyorsun. Hiç mi mideni kaldırmaz? Ulan benden ayrılırken ilişkiden çok yoruldum ilişki sevgililik yorucu biraz özgür kalmak istiyorum diyen sendin? Ne oldu da beni bırakır bırakmaz başkasıyla oldun ?

O an hayatın suratıma attığı tokadın etkisi ile afallamış bir şekilde oradan ayrıldım. Sevmeyin beyler sevmeyin. Sevin ama aşık olmayın. Acı çekmeyin. Lanet olsun böyle hayata. Ona verdiğim bunca sene bunca şefkat bunca sevgi lan köpek gibi sevdim deliler gibi sevdim hala çok seviyorum lanet olsun ki çok seviyorum hala seviyorum.
Geçmiş olsun abi diyecek bişey bulamıyorum cidden

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun abi diyecek bişey bulamıyorum cidden
Sağol kardeşim. Hayat gerçekten çok acımasız. Ama şunu kesin bilin. Seni seviyorumlar, sana aşığımlar, seni asla bırakmamlar bunların hepsi yalan.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
Bir kız var beraber okula gidip geliyoruz her gün biraz daha yakınlaşıyor bana geçen baş başa vererek geldik habere gözlerimin içine bakıp duruyor tatlı da kız

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Top Bottom