Ilişkide ara vermek lütfen cevaplayın

Hocam ona bakarsan işsiz kız da sevgili yapmasın tüm yük erkeğin değil artık devir değişti , bu yükü karşılamak da adamlık değil enayiliktir bana kalırsa.
Erkekler ilk olarak kızdan bir şey beklentisi olmayarak yaşamalı. Eğer beklentin varsa kız sana para harcarsa artık kıza da sözünü geçiremeyeceksin.
Bir küçük olayda yüzüne çarpar benim sayemde yeyip içmiştin diye. Veya sen kimsin benim sayemde adam oldun derse o zaman kafanı gömmeye kumluk ararsın.

İlişkide ara vermek diye birsey yok tekstil mi bu ara vercen geri başlayacan. Ara verirsen başkası yanaşır başkası yanasirsa isterse senden kötü olsun yeni biri olduğu için senin şansın düşer onun İlişkide arkadaş olarak başlar yakin arkadaş olur kanka olur en son yeni sevgilisi olur zaten kız ara verelim derken sen ayrılalım dedikten sonra o yeni birini bulmuştur bile yani yapcak birsey yok hayat böyle birbirinizi sevmiyorsanız biri için zaman iyi diğeri için kötü geçiyorsa ayrılmak zorundasınız. Bazı kızlar zaten önlemini alıyor bu durumlar için 3-5 kişiyle flörtümsü ilişkisi oluyor ayrılırsam başka biriyle devam edeyim diye gerçi buna gerek yok elin ayağım düzgünse zaten selam versen 50 kişi çıkma teklifi eder. Hatta elin ayağın düzgün olmasına gerek bile yok yine ediyorlar etraf abaza dolu yani. Ha o kadar abazaya eş bir 50 tanede kaşar vardır. Önemli olan doğru kişilerin karşılaşması ya ondan sonra ne ara verme olur ne ayrılma. Zaten iki kisininde hoşuna gitmeyen bir ilişki ilişki değildir

İlişkinizi bilmiyorum ama 2 seçenek var ya arka planda başka konuştuğu biri var ya da sizi gerçekten seviyordu ama tutumunuz sağlam kalbini kırmış dolayısıyla soğumuş.

Seven geri döner dostum yol ver geç demek ki ona da bahane olmuş

Geri