Ilk arabam ne olmalı

Arda_213

80+
Reaksiyon skoru
57
İlk araba küçük, sanayiye az gidecek, parçası ustası kolay bulunan olmalı. Hyundai i20, ford fiesta, focus hb gibi araçlar mutlu eder. Pejodan uzak dur.

ilk arabam olacak ehliyetimi daha almadım yazılacam şuan babamın kia sportage 2017 si var onu satıp bir bmw düsünüyoruz ancak daha yeni araba sürmeye başlayacağımdan arabayı çizme çarpma hasar verme ihtimalim ona göre artıyor ki benide üzer
oyüzden kia coupe düsünüyorum türkiyede hic bilinmeyen arabalardan sizce mantıklımı
Öyle bir araba için bilinmeyen araç değil tersine herkesin bildiği araçlara bakman lazım. Mesela Clio, i20 falan arıza yapsa ustası var parçası var satsan alıcısı var.

ilk arabam olacak ehliyetimi daha almadım yazılacam şuan babamın kia sportage 2017 si var onu satıp bir bmw düsünüyoruz ancak daha yeni araba sürmeye başlayacağımdan arabayı çizme çarpma hasar verme ihtimalim ona göre artıyor ki benide üzer
oyüzden kia coupe düsünüyorum türkiyede hic bilinmeyen arabalardan sizce mantıklımı
Honda city Toyota auris gibi b seçmeni ve sanayiye az gidecek araçlar iyi olur hocam fiyatları çok bilmiyorum ama eğer varsa bütçenize göre iyi olur 1.5 dci cliolarda iyidir temizleri

ki bu arabanında sanayiye beni çok sokacağını düsünmüyorum

Golf 7.5 al gec uzmez

hocam haklısında saydıklarında gerçekten çirkin arabalar
O modeller Top 2 denebilecek durumdalar, o segmentte bilinen her araca bakabilirsin Polo vs ama bilinmeyen araç sıkıntı bence, hiç sanayilik olmadın kazaya karışmadın diyelim yine de en geç birkaç seneye satmak istediğinde çok zorlanırsın.

Daha yakışıklı ve sana daha az sorun çıkartacak ortalama aynı fiyatlarda megane coupe 1.5 bakabilirsin 1.5 çook sorunsuz motor dizel az yakar diğerlerine göre çok daha iyi durur nispeten spor koltuk falan daha uygun senin için bence dostum

Daha yakışıklı ve sana daha az sorun çıkartacak ortalama aynı fiyatlarda megane coupe 1.5 bakabilirsin 1.5 çook sorunsuz motor dizel az yakar diğerlerine göre çok daha iyi durur nispeten spor koltuk falan daha uygun senin için bence dostum
600 e düzgün bişey cıkarmıki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca niye herkes kia coupe a sorunlu araba muamelesi yaptı onu anlamadım

O modeller Top 2 denebilecek durumdalar, o segmentte bilinen her araca bakabilirsin Polo vs ama bilinmeyen araç sıkıntı bence, hiç sanayilik olmadın kazaya karışmadın diyelim yine de en geç birkaç seneye satmak istediğinde çok zorlanırsın.
Leon fr

600 e düzgün bişey cıkarmıki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca niye herkes kia coupe a sorunlu araba muamelesi yaptı onu anlamadım
Hem sedan hem 2 kapı araba satarken bela olur başına. Bu paralara Focus 3, Polo gibi arabalara bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,150
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri