Neler Yeni

Ilk aşkıma takıntılıyım

Kate^^

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kate Sanalın Kraliçesi
hayatıma biri girdi yıllar önce birlikte çok güzel şeyler yaşadık her konuda fikrimiz uyuyordu ve mutluyduk aramıza soğukluk girdi ve severek ayrıldık üstünden bir kaç yıl geçti benim ondan sonra 5 ilişkim oldu onunda 5'e yakın ama herkeste onu aradım kiminle konuşsam illaki onu hatırlatıcak bir şey söylüyordu en basit şeyde aa onu o da severdi diyorum aşabilmiş değilim hala ne yapmam lazım

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Anıl Aykın
hayatıma biri girdi yıllar önce birlikte çok güzel şeyler yaşadık her konuda fikrimiz uyuyordu ve mutluyduk aramıza soğukluk girdi ve severek ayrıldık üstünden bir kaç yıl geçti benim ondan sonra 5 ilişkim oldu onunda 5'e yakın ama herkeste onu aradım kiminle konuşsam illaki onu hatırlatıcak bir şey söylüyordu en basit şeyde aa onu o da severdi diyorum aşabilmiş değilim hala ne yapmam lazım
Bende aşamadım ama alıştım. Ondan iyi, onu unutturacak illa biri çıkacaktır. Yapacağın şey birini beklemek olmayacak ama. Kendine odaklanmak 1. önceliğin olacak, beklersen yoksa daha çooook beklersin :D. Sen kendini geliştirmeye bak, senin olan seni bulur havada da, karada da...

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Onunla sevgili degildik ustune 0 sevgilim oldu onun olmustur bende unutamadim takintili kaldim

cglnmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Caglayan Mert
agam bir şey diyeyim mi yaşını bilmiyorum ama ben de üniversite 2-3. sınıfa kadar o şekildeydim. üniversite bitti bi kızla tanıştım 2 yıldır hayatımda evlilik düşünüyoruz ve eskilerin ismini bile hatırlamıyorum. zamanla unutulur zaman her şeyin ilacı. merak etme unutacaksın. kendini bu dertle yorma bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,399
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom