Neler Yeni

İlk başta işlemciye macun sürülmelimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ahmet Efe
Kasayi ilk aldigimizda islemciye termal macun surmek sartmidir yoksa okadar muhim degilmi

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Yetersiz dil kullanımından dolayı aşırı bir anlatım bozukluğu söz konusu. Ama ben anladığım her şekilde cevap vereyim.
Yeni kasa aldıysan anakartı işlemciyi üzerinde iken monte edebilirsin tabi eğer kule tipi yada SS yoksa.
Kasa'dan kastın eğer toplu sistem ise zaten sana sistem kurulu ve test edilmiş olarak geleceği için macunu da sürülmüş olarak gelecek.

Ysuflix

80+ Gold
Yetersiz dil kullanımından dolayı aşırı bir anlatım bozukluğu söz konusu. Ama ben anladığım her şekilde cevap vereyim.
Yeni kasa aldıysan anakartı işlemciyi üzerinde iken monte edebilirsin tabi eğer kule tipi yada SS yoksa.
Kasa'dan kastın eğer toplu sistem ise zaten sana sistem kurulu ve test edilmiş olarak geleceği için macunu da sürülmüş olarak gelecek.
burası yeşilpat sosyal değil öyle kasıntı bi ortam yok burda dostum. bunlara çok takılamamanı öneririm.
Kasayi ilk aldigimizda islemciye termal macun surmek sartmidir yoksa okadar muhim degilmi
soruna gelecek olursak sürmek şarttır. en mühim şeylerden biridir. işlemci ısınması iyi bişe değildir.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Zorunlu. Termal macun olmadan fan ile işlemci arasında yeterli iletim olmaz çok ısınır sistem kapanır veya drop yersin

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Yanlış Bilgilendirme / Uygunsuz Dil
burası yeşilpat sosyal değil öyle kasıntı bi ortam yok burda dostum. bunlara çok takılamamanı öneririm.

soruna gelecek olursak sürmek şarttır. en mühim şeylerden biridir. işlemci ısınması iyi bişe değildir.
kasıntı olmak ile ne alakası var çocuk? Daha doğru düzgün ana dilinde derdini anlatamıyorsunuz gelmiş birde bunu savunuyorsunuz ah şu yüzde 52 bizi bitirdiniz...

Ysuflix

80+ Gold
kasıntı olmak ile ne alakası var çocuk? Daha doğru düzgün ana dilinde derdini anlatamıyorsunuz gelmiş birde bunu savunuyorsunuz ah şu yüzde 52 bizi bitirdiniz...
KLDJAHKAHJSLKDJAHLFKJAHLGKJ YÜZDE 52 NE ALAKA KAFAYI YERSİN... gayette anlaşılır bir biçimde anlaşılır dilde yazmış cümlesini. ingilizce klavye kullanıyo olabilir ne polemik yaratıyosun ya :D 2 nokta koymadı türkçe karakter kullanmadı diye ne saçma davranış bunlar.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
2000li veledlerle münakaşa girecek halim yok. Daha okuduğunuzu anlamaktan acizsiniz ben hangi cümlemde noktalama işareti demişim ki bende kullanmıyorum gözün varsa... aradan ayıklanıyorsunuz böyle iyi oluyor engel.

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim

Ysuflix

80+ Gold
2000li veledlerle münakaşa girecek halim yok. Daha okuduğunuzu anlamaktan acizsiniz ben hangi cümlemde noktalama işareti demişim ki bende kullanmıyorum gözün varsa... aradan ayıklanıyorsunuz böyle iyi oluyor engel.
Senin yuvan yeşilpat sosyal hadi oraya git burası öyle bi mekan değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,024
Üyeler
161,379
Son üye
rleggsve8
Top Bottom