Sanchox
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Hasan Gedikoğlu
Dostum keşke 1 hafta öcr şu sistemi alsaydın 25.600 TL idiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Bu sistemin beni rtx5000 serisi çıkana kadar götürmesini planlıyorum ve eğer 5000 serisinde güzel bir ekran kartı olursa yükseltebilirim. Sadece monitör konusunda kararsızım 1080p 280hz mi alsam 2k mı alsam? Genel olarak fps tarzı oynasam da hikayeli oyunlarda oynayacağım. Ama gamebooster'ın bu monitörünü çok sevdim ve int kafelerden 280hze çok alışığım sizin düşünceniz nedir merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum keşke 1 hafta önce bu sistemi alsaydın 25.600 TL idi https://www.gaming.gen.tr/urun/3820...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Bu sistemin beni rtx5000 serisi çıkana kadar götürmesini planlıyorum ve eğer 5000 serisinde güzel bir ekran kartı olursa yükseltebilirim. Sadece monitör konusunda kararsızım 1080p 280hz mi alsam 2k mı alsam? Genel olarak fps tarzı oynasam da hikayeli oyunlarda oynayacağım. Ama gamebooster'ın bu monitörünü çok sevdim ve int kafelerden 280hze çok alışığım sizin düşünceniz nedir merak ediyorum.