Neler Yeni

İlk buluşmada yan yana mı yoksa karşılıklı mı oturursunuz ?

Nasıl oturursun ?

• Yan yana

Oylar: 5 6.8%
  • Karşı karşıya

Oylar: 69 93.2%

• Oy kullanan toplam üye
    74

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Velet olduğumu daha çok yüzüme vurduğun için teşekkürler.
Allah belamı versin ki ben erişkinim. İnanmıyorsan @MematiBaş🚬'a sor. Dahada inanmıyorsan sıkarız kafana atarız denize. Tamam şaka bir yana bence karşılıklı oturmak en mantıklısıdır. Pek tabi yan yana olmasında ne sıkıntı çıkar bilemem ancak karşılıklı olması sohbetin daha da güzel olmasını sağlayabilir. Bilhassa karşılıklı oturmak istemek ikiniz için de bilmukabele olacaktır. Bu fasıl sizi daha iyi bir muhabbet içerisine sokabilir. Birbirinizin ayınlarına(göz demek) bakarak konuşmak en etkili sohbet biçimidir.

Bilerek Farsça ve Arapça kelimeler kullandım. Dikkat çekmek için.😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıkarız la buraları. @Kamina olm @Mırnav kardaşıma velet hissiyatı vermişsin. Şehadet biliyor musun? Hayır yani birazdan lazım olacak. Senin için diyorum yani..
Aslında ironi falan yapmamıştım gayet ciddiydim. Ben 15 yaşındayken böyle inceliklerim yoktu mesela. O yüzden arkadaşımızı bu ince düşüncesi için övmüştüm. Yanlış anlaşılmış. Kusura bakma @Mırnav kardeşim 🙏

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Allah belamı versin ki ben erişkinim. İnanmıyorsan @MematiBaş🚬'a sor. Dahada inanmıyorsan sıkarız kafana atarız denize. Tamam şaka bir yana bence karşılıklı oturmak en mantıklısıdır. Pek tabi yan yana olmasında ne sıkıntı çıkar bilemem ancak karşılıklı olması sohbetin daha da güzel olmasını sağlayabilir. Bilhassa karşılıklı oturmak istemek ikiniz için de bilmukabele olacaktır. Bu fasıl sizi daha iyi bir muhabbet içerisine sokabilir. Birbirinizin ayınlarına(göz demek) bakarak konuşmak en etkili sohbet biçimidir.

Bilerek Farsça ve Arapça kelimeler kullandım. Dikkat çekmek için.😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıkarız la buraları. @Kamina olm @Mırnav kardaşıma velet hissiyatı vermişsin. Şehadet biliyor musun? Hayır yani birazdan lazım olacak. Senin için diyorum yani..
Öylesin.

2mApoo

80+ Silver
Bence sevgili olmayanada dek yanyana oturulmaz. Eğer çok fazla samimiyet yoksa tabikide karşlıklı. Hatta mümkünse ayak ayak üstüne bile atılmaz. Ama işler biraz ciddiyse belki ilk buluşmada değilde , diğerlerinde olabilir.
Ama çok fazla farkedeceğini sanmam yanyana yada karşlıklı

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
karşı karşıya

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Aslında ironi falan yapmamıştım gayet ciddiydim. Ben 15 yaşındayken böyle inceliklerim yoktu mesela. O yüzden arkadaşımızı bu ince düşüncesi için övmüştüm. Yanlış anlaşılmış. Kusura bakma @Mırnav kardeşim 🙏
Şaka la gül diye. Sen de bizi yanlış anladın.😂😂😂

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben kaç yıllık arkadaşlarımlada karşı karşıya otururum yan yana oturunca sohbet edemiyorum :D

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Şimdi kendimi daha çocuk gibi hissediyorum, lanet olsun!

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gece gece aklıma gelip bir türlü karar kılamadığım bir sorudur. Daha önce buluşmalarım oldu ama öyle kafe ortamlarında değildi
yani bundan ötürü bunu düşünmeye pek ihtiyacım olmadı.

Ama şimdi nedense düşünme ihtiyacı duyuyorum.
Ve forumun da yaş ortalaması az çok belli ama her gelenin cevap vermesi yerine mümkünse sadece erişkin ve bu işin ciddiyetini bilen kişiler
cevap verirse daha hoş olacaktır ki ortaya çıkan çoğunluk sonuç da bir başka dostumuza cevap olsun.

Şimdi şahsen düşününce yan yana oturmak bana nötr geliyor
Bir yandan şöyle düşünün kıza sandalyesini çekmişsiniz kız oturmuş *yüksek ihtimalle* o da karşısına falan oturmanızı bekliyor ama siz gelmiş kızın yanına yapışmışsınız.
Komik geliyor.

Peki sizin tercihiniz nedir ?
Karşılıklı oturmak bana göre en iyisi çünkü iletişimin en etkili yolu karşılıklı durmaktır

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,479
Üyeler
162,695
Son üye