Neler Yeni

Ilk cnsl tecrübe hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mouseavcisi11

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
47
selamlar yazın yaz kampına gidicem ingiltereye yazı ful orda geçiricem zaten şuan çok sosyal ortamım yok açıkçası bende oraya gidince biraz değişmeyi felan düşünüyorum kızlarla takılabilirim belki ne yapmam lazım o tarz durumlarda şuan zaten bakirim şuan türkiyede çocuk sayılıyorum ama ingilterede reşit sayılıyorum(16) hasta felan olmamam lazım nelere dikkat edicem sıkıntı çekmek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dipnot : troll konu felan değil

kral valizi doldur bununla

kral valizi doldur bununla
hocam şimdi türkiyeden çıkarken sıkıntı olmasın burada hala çocuk sayılırım

İngilterede yok mu , onlar kullanmıyor mu?
vardır ben genel olarak sordum ne yapmamalıyım diye

başka ne yapıp / yapmamam lazım

selamlar yazın yaz kampına gidicem ingiltereye yazı ful orda geçiricem zaten şuan çok sosyal ortamım yok açıkçası bende oraya gidince biraz değişmeyi felan düşünüyorum kızlarla takılabilirim belki ne yapmam lazım o tarz durumlarda şuan zaten bakirim şuan türkiyede çocuk sayılıyorum ama ingilterede reşit sayılıyorum(16) hasta felan olmamam lazım nelere dikkat edicem sıkıntı çekmek istemiyorum

dil biliyonmu

kanka konudan bağımsız parası neyse atarım bana ordan 2 karton kaçak marlboro getirsene

Ben konuyu yurt dışına çıkmanla seks yapma isteğini bağdaştıramadım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri