Ilk cnsl tecrübe hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
chatgpt'ye ss alıp sordum dedi ki
Gerçekçi yorum:
Bu çocuk kafasında fantez*ler kurmuş ama hayatın gerçekleri çok daha farklı. İngiltere'ye gitmek, anında sevgili yapmak ya da cinsellik yaşamak falan öyle kolay olmaz. Üstelik:

• Herkes onun gibi "hazır" olmaz.
  • İngiltere’de kızlar da kolay lokma değil, ciddi bir flört kültürü, güven aşamaları var.
  • Ayrıca bir şeyler yaşasa bile, hazırlıksız olduğu için hem duygusal hem fiziksel ciddi zarar görebilir.

chatgpt'ye ss alıp sordum dedi ki
Gerçekçi yorum:
Bu çocuk kafasında fantez*ler kurmuş ama hayatın gerçekleri çok daha farklı. İngiltere'ye gitmek, anında sevgili yapmak ya da cinsellik yaşamak falan öyle kolay olmaz. Üstelik:

• Herkes onun gibi "hazır" olmaz.
  • İngiltere’de kızlar da kolay lokma değil, ciddi bir flört kültürü, güven aşamaları var.
  • Ayrıca bir şeyler yaşasa bile, hazırlıksız olduğu için hem duygusal hem fiziksel ciddi zarar görebilir.
hocam ingiltereye gideceğimde gelen insanlar yabancı olacak hep ingiliz olmaz zaten

hocam ingiltereye gideceğimde gelen insanlar yabancı olacak hep ingiliz olmaz zaten
ne yani kral direkt aids'li zenciler ile mi yapacaksın. ben bu sene Avrupa'ya 2 kere gittim (amsterdam-brüksel, munih) seninle de akranım merak etme oralar hiç hayal ettiğin gibi değil. ayrıca hastalık kapma ya da hamile bırakma gibi risklerin de farkında ol. bence 6 dk için değmez. tabi sen bilirsin. sonuçta ben hasta olmayacağım

ne yani kral direkt aids'li zenciler ile mi yapacaksın. ben bu sene Avrupa'ya 2 kere gittim (amsterdam-brüksel, munih) seninle de akranım merak etme oralar hiç hayal ettiğin gibi değil. ayrıca hastalık kapma ya da hamile bırakma gibi risklerin de farkında ol. bence 6 dk için değmez. tabi sen bilirsin. sonuçta ben hasta olmayacağım
yaşın kaç ayrıca 6dk bile sürmez aw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurt dışına kültür eğitim veya baska tonla aktivite yapmak icin gitmek dururken bizim milletimiz nasil milli olabilirim derdinde dostum daha 16 yasindasin neyin acelesi bu yazık
yoo birinci önceliğim dil ikincisi gezi üçünsü bu

bu kadar ciddi bir mesele değil ayrıca siz çok abartıyonuz
kral s*ks bu. egzersiz yapmak gibi normal bir fiziksel aktivite değil. bak daha sadece fiziksel nedenlerin ufak bir kısmını yazdık daha dini kültürel sebeplerine girmedik bile -çünkü hangi dine mensupsun bilmiyorum- illaki bir gün yapacaksın yabancı memlekette bu kadar büyük risk alma. tabii son seçim senin. benden 3100 km uzakta yapacağın eylem beni pek de ilgilendirmiyor. ben sadece senin iyiliğini düşünüyorum

selamlar yazın yaz kampına gidicem ingiltereye yazı ful orda geçiricem zaten şuan çok sosyal ortamım yok açıkçası bende oraya gidince biraz değişmeyi felan düşünüyorum kızlarla takılabilirim belki ne yapmam lazım o tarz durumlarda şuan zaten bakirim şuan türkiyede çocuk sayılıyorum ama ingilterede reşit sayılıyorum(16) hasta felan olmamam lazım nelere dikkat edicem sıkıntı çekmek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dipnot : troll konu felan değil
16 yaşında başka işiniz yok mu ciddi soruyorum dalga geçiyormuşum gibi algılanmasın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,544
Üyeler
187,062
Son üye
sanjar
Geri