Neler Yeni

Çözüldü✓ İlk defa bilgisayar toplayacağım

doneed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ZATTİRİ ZORT ZORT
hiçbir avantaj sağlamıyor hocam bu ekipmanlar ayrıca kulaklık kötü bizzat kullanıp iade ettim hem rahatsız hem de ses kasılmıyor blackshark v2 pro çok daha iyi kafamda hissetmiyorum bile en rahat oyuncu kulaklığıdır, mouse da gereğinden pahalı daha iyi özellikli mouselar var daha ucuza. benq monitöre hiç gerek yok geneli tn panel ve arkadaşda online oynamıyormuş zat

hocam bu ne saçma öneri 4090 lı sistem de 1080p monitör mü kullanacak adam ? aydıca tn panel renkleri çok kötü ve adam online oynamıyor bile...
Arkadaş FPS Oyunları oynuyormuş hocam

doneed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ZATTİRİ ZORT ZORT
hocam bu ne saçma öneri 4090 lı sistem de 1080p monitör mü kullanacak adam ? aydıca tn panel renkleri çok kötü ve adam online oynamıyor bile...
kanka BenQ piyasadaki En kaliteli renklere sahip tn panel yt de videoları var inceleyerek bakabillirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen kanka farkrdilmeyecek kadar ghosting için adam 4090lı hikaye oynayacağı sistemine 1080p monitör alsın

ama online değil
benmi yanlış anladım bu adam csgo valo oynamayıcakmı yani

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Kayhan Uygun
kanka BenQ piyasadaki En kaliteli renklere sahip tn panel yt de videoları var inceleyerek bakabillirsin
kankam doğrudur ama açıklamaya çalıştığım şey şu ne kadar en kaliteli de olsa ips e yaklaşamaz bile ve bu arkadaş pro cs ya da valocu birisi değil offline fps oyuncusu.

benmi yanlış anladım bu adam csgo valo oynamayıcakmı yani
adam fps oyuncusu ama online değil belirtmiş yukarıda

doneed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ZATTİRİ ZORT ZORT
kankam doğrudur ama açıklamaya çalıştığım şey şu ne kadar en kaliteli de olsa ips e yaklaşamaz bile ve bu arkadaş pro cs ya da valocu birisi değil offline fps oyuncusu.

adam fps oyuncusu ama online değil belirtmiş yukarıda
pardon hocam görmemişim ben valo cs oynıyacak sandım kusurabakmayın..

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Topluyorum knka bitince aticam

129 bin TL burası

Son düzenleme:
Top Bottom