Merhaba arkadaşlar laptopu sipariş verdim ekran kartı iyi mi? işlemci ile uyumlu mu veya ayarları nasıl yapılır şu sıcaklık arası iyi veya şu programı kullan şurdan kontrol et dediğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim.
Hangi laptop link var mı?Merhaba arkadaşlar laptopu sipariş verdim ekran kartı iyi mi? işlemci ile uyumlu mu veya ayarları nasıl yapılır şu sıcaklık arası iyi veya şu programı kullan şurdan kontrol et dediğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim.
Excalibur alıp memnun olan görmedim fanlar çok kötü motor gibi çalışıyo yaniPeki neye göre alınmaz diyorsunuz ?
Ramler ddr4 mü@Existentia daha önceden casper kullanıyordum gayet memnundum son bi kaç yıldır baya geri kaldığım için iç özellikleri sordum yoksa gönül ister msi almak
Birde fanlar çalışsın benim için yeter sesi çok rahatsız etmez zaten fikrim laptop altına fanlı yükseltici almak hava alması için
İnternette g870 yazıp bakabilirsiniz hocam
İ7 12700h
Rtx4070 8tb
32 gb ram
1tb ssd
Evet hocam birde işlemci 12. Nesil 12700hRamler ddr4 mü
Peki 45-50 bin arası hangi marka ve modeli önerirsiniz link atarmısınız?Yıl olmuş 2024 halen daha eski teknoloji DDR4 RAM satıyor Monster ve Excalibur. Keşke sağlam bir marka alsaydınız.