Neler Yeni

İlk defa gaming laptop alıcam yardım lazım

ARUN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atakan
Merhaba arkadaşlar laptopu sipariş verdim ekran kartı iyi mi? işlemci ile uyumlu mu veya ayarları nasıl yapılır şu sıcaklık arası iyi veya şu programı kullan şurdan kontrol et dediğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim.

Ekler

• IMG_0377.png
    IMG_0377.png
    277 KB · Hit: 60

Hermitus

80+ Bronze
Evet hocam birde işlemci 12. Nesil 12700h
Da dar boğaz yapar mı acaba 13. Nesil 13650 ile arasındaki fark 6500 küsür tl vermek istemedim o kadar
Şu piyasada gaming laptoplara hala ddr4 ram koyan iki marka var biri casper biri monster. Resmen elde kalan ddr4 ramleri laptoplara böyle bol bol 32 gb koyarak millete iteliyorlar. Dışardan bakınca wow 32 gb ama ddr4. İşlemci desen 12. Nesil kaça aldınız bu laptopu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Bayar
Hayatımda 1 kere casper alışverişi yaptım. o da basit bir tabletti. ondan sonra asla yapmadım. 10 sene kadar önce 1.2ghz diye 1ghz tableti itelediler bana. kimse de yardımcı olmadı. kargo geldiği gibi açıp denemiş olmamak benim hatamdı ama sonuçta satıcı sitesinde yanlış bilgi verildi. Bu sorunuma çözüm bulamadım. o tarihten bu tarihe adını duyunca uzaklaşıyorum. casper pişmanlıktır.

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ahmet

ARUN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atakan
Geçenlerde 45 bin TL idi şu cihaz. İndirim kovalayabilirsiniz önümüzdeki haftalarda. İşlemci i7 13700h muadili. Hem biraz daha serin çalışır hem de pil ömrü daha iyi 12700h'dan.

Bir diğer alternatif ise Acer Nitro 16 RTX4070 versiyonu. Bu cihazları 50k civarına değil de 45k civarına indirim kovalayın.
Anladım hocam teşekkürler birde windows 11 mi 10 pro mu önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Genç desem
Merhaba arkadaşlar laptopu sipariş verdim ekran kartı iyi mi? işlemci ile uyumlu mu veya ayarları nasıl yapılır şu sıcaklık arası iyi veya şu programı kullan şurdan kontrol et dediğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim.
Satın almışsın daha ne olsun

Existentia

80+ Silver
@Existentia daha önceden casper kullanıyordum gayet memnundum son bi kaç yıldır baya geri kaldığım için iç özellikleri sordum yoksa gönül ister msi almak
Birde fanlar çalışsın benim için yeter sesi çok rahatsız etmez zaten fikrim laptop altına fanlı yükseltici almak hava alması için :)
İnternette g870 yazıp bakabilirsiniz hocam
İ7 12700h
Rtx4070 8tb
32 gb ram
1tb ssd
Anladım hocam yargılamak için yazmadım sadece meraktan sordum değerlendirmek için de fiyatı paylaşmanız iyi olur

atanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış İşgören
Instagram
audi.passion.tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/rs4avant/
Discord
audipassion
Excalibur almanızı tavsiye etmem. (kendim de kullanıyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,896
Üyeler
162,081
Son üye
batuush
Top Bottom