Neler Yeni

İlk defa Nays kullanıcam

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
slazenger sitesinden alışveriş yapıcam orada geçerli mi bilmiyorum, ne gibi ayrıcalıkları var bu Nays uygulamasının?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
slazenger sitesinden alışveriş yapıcam orada geçerli mi bilmiyorum, ne gibi ayrıcalıkları var bu Nays uygulamasının?
Kampanyalar var eğer yapacağınız alışveriş sitesi kampanya dahilinde ise size yaptığınız alışveriş tutarının belli bir % oranında cashback iade ediyor aşağıda ki siteden nelerde kampanyalar olduğunu ve her kampanyanın şartlarını görebilirsiniz

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o sitede geçerli değil galiba tam bilmiyorum fakat giyim kampanyası olabilir belki desteğe sormakta fayda var. Kampanyalara burdan bakabilirsin https://www.naysapp.com.tr/firsatlar
Kampanyalar var eğer yapacağınız alışveriş sitesi kampanya dahilinde ise size yaptığınız alışveriş tutarının belli bir % oranında cashback iade ediyor aşağıda ki siteden nelerde kampanyalar olduğunu ve her kampanyanın şartlarını görebilirsiniz

peki nays ile harcama yapmak için hesabımdan para yüklemem mi gerekiyor yoksa kredi kartımı kullanabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ne ban mı yedik daha üye olmadan :D

61429cfe-f27e-4d26-a730-e29557e0f4bb.jpg

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
peki nays ile harcama yapmak için hesabımdan para yüklemem mi gerekiyor yoksa kredi kartımı kullanabilir miyim?
O kredi kartı mevzusunu bilmiyorum da ben nays hesabına para transfer edip nays uygulamasında ki normal kart üzerinden alışveriş yapıyorum elimde herhangi bir fiziksel kart yok

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kredi kartı mevzusunu bilmiyorum da ben nays hesabına para transfer edip nays uygulamasında ki normal kart üzerinden alışveriş yapıyorum elimde herhangi bir fiziksel kart yok
ben kredi kartımdan alışveriş yapacaktım aklıma nays geldi neden %10 cebimde kalmasın dedim ve hesap açmaya karar verdim şimdi de açamıyorum :D

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ne ban mı yedik daha üye olmadan :D

Alıntıyı görüntüle
Galiba ban yedin yarın bankaya gidip veya nays müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
ben kredi kartımdan alışveriş yapacaktım aklıma nays geldi neden %10 cebimde kalmasın dedim ve hesap açmaya karar verdim şimdi de açamıyorum :D
Yarın müşteri hizmetlerinle konuş çözerler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,583
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu
Top Bottom