o sitede geçerli değil galiba tam bilmiyorum fakat giyim kampanyası olabilir belki desteğe sormakta fayda var. Kampanyalara burdan bakabilirsin https://www.naysapp.com.tr/firsatlarslazenger sitesinden alışveriş yapıcam orada geçerli mi bilmiyorum, ne gibi ayrıcalıkları var bu Nays uygulamasının?
Kampanyalar var eğer yapacağınız alışveriş sitesi kampanya dahilinde ise size yaptığınız alışveriş tutarının belli bir % oranında cashback iade ediyor aşağıda ki siteden nelerde kampanyalar olduğunu ve her kampanyanın şartlarını görebilirsinizslazenger sitesinden alışveriş yapıcam orada geçerli mi bilmiyorum, ne gibi ayrıcalıkları var bu Nays uygulamasının?
o sitede geçerli değil galiba tam bilmiyorum fakat giyim kampanyası olabilir belki desteğe sormakta fayda var. Kampanyalara burdan bakabilirsin https://www.naysapp.com.tr/firsatlar
peki nays ile harcama yapmak için hesabımdan para yüklemem mi gerekiyor yoksa kredi kartımı kullanabilir miyim?Kampanyalar var eğer yapacağınız alışveriş sitesi kampanya dahilinde ise size yaptığınız alışveriş tutarının belli bir % oranında cashback iade ediyor aşağıda ki siteden nelerde kampanyalar olduğunu ve her kampanyanın şartlarını görebilirsiniz
Nays Cashback İle İndirim Kampanyaları | Nays | Nays
Nays ile hediye para kazandıran kampanyalar seninle! Market, alışveriş, yemek, eğlence ve ulaşımda onlarca kampanya seni bekliyor. Nays'la Kazan!www.naysapp.com.tr
O kredi kartı mevzusunu bilmiyorum da ben nays hesabına para transfer edip nays uygulamasında ki normal kart üzerinden alışveriş yapıyorum elimde herhangi bir fiziksel kart yokpeki nays ile harcama yapmak için hesabımdan para yüklemem mi gerekiyor yoksa kredi kartımı kullanabilir miyim?
ben kredi kartımdan alışveriş yapacaktım aklıma nays geldi neden %10 cebimde kalmasın dedim ve hesap açmaya karar verdim şimdi de açamıyorumO kredi kartı mevzusunu bilmiyorum da ben nays hesabına para transfer edip nays uygulamasında ki normal kart üzerinden alışveriş yapıyorum elimde herhangi bir fiziksel kart yok
Galiba ban yedin yarın bankaya gidip veya nays müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsinizpeki nays ile harcama yapmak için hesabımdan para yüklemem mi gerekiyor yoksa kredi kartımı kullanabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ne ban mı yedik daha üye olmadan
Alıntıyı görüntüle
bug oluyor diye okudum şimdi internette biraz daha denerim olmazsa salarımGaliba ban yedin yarın bankaya gidip veya nays müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz
Yarın müşteri hizmetlerinle konuş çözerlerben kredi kartımdan alışveriş yapacaktım aklıma nays geldi neden %10 cebimde kalmasın dedim ve hesap açmaya karar verdim şimdi de açamıyorum