İlk defa pc alacağım yardım

Hocam atmış olduğunuz 9060Xt'li sistemin parçaları nasıl, iyi mi? güvenilir mi? bi almışlığınız veya bilginiz varmı?
Genel olarak parçalar iyi, birkaç eksiği var ama her türlü fiyatına göre güzel yani. güvenilirlik konusunda sorun yok incehesap satıyor tüm forum bilir kendilerini 😀

Sağolun hocam ileriki zamanlarda SSD gibi şeyler yetmediği takdirde eklemeler yapilabilir zaten değil mi
RAMi ilerde bir tane daha modül alıp 32GB yapabilirsin, SSD için ise anakartta ikinci M2 slotu yok ya SATA SSD ya da üstündekini söküp daha yüksek kapasitelisini alarak upgrade olabilir. İşlemci ve ekran kartı gibi ana bileşenlere dokunmazsın diye düşünüyorum zaten.

RAMi ilerde bir tane daha modül alıp 32GB yapabilirsin, SSD için ise anakartta ikinci M2 slotu yok ya SATA SSD ya da üstündekini söküp daha yüksek kapasitelisini alarak upgrade olabilir. İşlemci ve ekran kartı gibi ana bileşenlere dokunmazsın diye düşünüyorum zaten.
İşlemci ve ekran kartı gibi parçaları elleyecegimi sanmam dediginiz gibi SSD için söküp yenisini takabilirim sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,133
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri