trol zannetım bastaEksik veya fazla olan parça ya da uyumsuz olan bir şey var mı pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
hayir asla toplama boyle bir sistem islemci ile ekran karti arasinda ucurum var resmen 65k ya cok cok daha iyi sistemler varEksik veya fazla olan parça ya da uyumsuz olan bir şey var mı pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı işlevi görür mü hocam rtx daha iyi diyorlar birde fansız işlemci alınca soğutmak için iyi soğutucu qlın demişler nealaka o zamanpsu olarak : https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-rm750e-cp-9020248-eu-750-w-fiyati,413591474.html
bu daha iyi olur gibi.
ekran kartı olarak 4060 a o kadar para verilmez ona vereceğiniz para ile 7800xt alınıyor onun harici 240mm sıvı soğutucu çok gereksiz:
https://www.akakce.com/islemci-sogu...t-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html bunu öneririm ondan daha iyi performans verir.
Hangisi daha iyi anlamadımhayir asla toplama boyle bir sistem islemci ile ekran karti arasinda ucurum var resmen 65k ya cok cok daha iyi sistemler var
mesela boyle bir sistem var ayni fiyata 4070 ti super cok cok daha iyi performans veriyor![]()
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
benim tavsiyem ryzen 7 9700x ile rx7900xtx li bir sistem kullanmaniz ayrica psu ve ssd secerken tier listlerine bakmanizi oneririm psu tier list ve ssd tier list internette var onun disinda kalan parcalar iyi
Hangisi daha iyi anlamadımhayir asla toplama boyle bir sistem islemci ile ekran karti arasinda ucurum var resmen 65k ya cok cok daha iyi sistemler var
mesela boyle bir sistem var ayni fiyata 4070 ti super cok cok daha iyi performans veriyor![]()
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
benim tavsiyem ryzen 7 9700x ile rx7900xtx li bir sistem kullanmaniz ayrica psu ve ssd secerken tier listlerine bakmanizi oneririm psu tier list ve ssd tier list internette var onun disinda kalan parcalar iyi
hocam rtx daha iyi diyen kimse ağır nvidia fan boyudur rtx veya amd daha iyi diye bir şey yok amd oyun kanadında nvidiadan daha çok saf güç verip üstüne daha ucuza ekran kartı satıyor ken nvidia yapay zeka olarak daha üstün olup yazılım ile uğraşan arkadaşların tercih etmesi gereken bir marka oluyor. yani eğer oyun oynayacaksanız ekran kartınız 7800xt yapın oynamayacaksanız bile 4070 alın o paraya 4060 alınmaz.Q
Aynı işlevi görür mü hocam rtx daha iyi diyorlar birde fansız işlemci alınca soğutmak için iyi soğutucu qlın demişler nealaka o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangisi
Hangisi daha iyi anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangisi
Hangisi daha iyi anlamadım
Eyvallah değerlendiriyorum hocam soğutucu hakkında ne diyorsunuzhocam rtx daha iyi diyen kimse ağır nvidia fan boyudur rtx veya amd daha iyi diye bir şey yok amd oyun kanadında nvidiadan daha çok saf güç verip üstüne daha ucuza ekran kartı satıyor ken nvidia yapay zeka olarak daha üstün olup yazılım ile uğraşan arkadaşların tercih etmesi gereken bir marka oluyor. yani eğer oyun oynayacaksanız ekran kartınız 7800xt yapın oynamayacaksanız bile 4070 alın o paraya 4060 alınmaz.
hocam ben kimseye 260 sıvı soğutucu önermemEyvallah değerlendiriyorum hocam soğutucu hakkında ne diyorsunuz
Hiçbirini alma bunların bu neEksik veya fazla olan parça ya da uyumsuz olan bir şey var mı pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Bu paraya kesinlikle 4060 alma kanka, aynı paraya 4070 süper veya 4070 ti super'li sistemler var, veya 7800xt alabilirsin, AMA KESİNLİKLE 4060ti ALINMAZ.Eksik veya fazla olan parça ya da uyumsuz olan bir şey var mı pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Montajı vs. sıkıntı yaşarsın hiç girme kendin toplama işine direkt hazır sistem al üstte arkadaşın attığı gibiHiçbirini alma bunların bu ne
sonunda benim gibi düşünen biri ya ya bas bas bağırıyordum forumda 4060 ti ya para verilmez diyeBu paraya kesinlikle 4060 alma kanka, aynı paraya 4070 süper veya 4070 ti super'li sistemler var, veya 7800xt alabilirsin, AMA KESİNLİKLE 4060ti ALINMAZ.
Alma hata edersin o fiyatlara daha üst setup yapılırEksik veya fazla olan parça ya da uyumsuz olan bir şey var mı pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.