Neler Yeni

İLK DEFA TOPLAYACAĞIM

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,327
İsim
Emir
Sistemi oyun icin mi aliyorsunuz?

math(e)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Samet Uçar

Jill Valentine

80+ Bronze
Hocam zahmet olmazsa asus merkezli sistem toplayıp atabilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

75bin

Evet
Not: Sistemi minimum 1440p çözünürlükte kullanın.

Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı

math(e)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Samet Uçar
Not: Sistemi minimum 1440p çözünürlükte kullanın.

Ekran Kartı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı
Birde hocam işlemci ile ekran kartı arasındaki güç farkını nasıl anlayabilirim Galax güvenilir marka mıdır

Jill Valentine

80+ Bronze
Birde hocam işlemci ile ekran kartı arasındaki güç farkını nasıl anlayabilirim Galax güvenilir marka mıdır
Güvenilir. Diğer sorunuzu tam olarak anlamadım. Sistemi darboğaz yapmaması için minimum 1440p (2K) oynamalısınız. 1080p bu karta hakaret olur zaten.

math(e)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Samet Uçar
Güvenilir. Diğer sorunuzu tam olarak anlamadım. Sistemi darboğaz yapmaması için minimum 1440p (2K) oynamalısınız. 1080p bu karta hakaret olur zaten.
Arkadaşın biri yazmış ya işlemci ile ekran kartı arasında dağlar kadar fark var diyebunu nasıl anlarım mesela sizin attığınız ekran kartı ryzen 7 7800x3d ile gitmez mi

psu olarak : https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-rm750e-cp-9020248-eu-750-w-fiyati,413591474.html
bu daha iyi olur gibi.
ekran kartı olarak 4060 a o kadar para verilmez ona vereceğiniz para ile 7800xt alınıyor onun harici 240mm sıvı soğutucu çok gereksiz:
https://www.akakce.com/islemci-sogu...t-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html bunu öneririm ondan daha iyi performans verir.
Hocam amd ekran kartlarında da çok hata veriyor diye okudum nvidiadan daha az gelişmiş vs vs doğru mu

Son düzenleme:

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
efe araci
Arkadaşın biri yazmış ya işlemci ile ekran kartı arasında dağlar kadar fark var diyebunu nasıl anlarım mesela sizin attığınız ekran kartı ryzen 7 7800x3d ile gitmez mi

Hocam amd ekran kartlarında da çok hata veriyor diye okudum nvidiadan daha az gelişmiş vs vs doğru mu
hocam dediğiniz olay amd nin 6000 serisinden kalma sorunlar amd bu sorunları çözeli çok oldu kendim rx7800xt kullanıcısıyım hiç bir sorunu yok hatta amd kendini yapay zeka konusundada baya geliştirdi hypr-rx ve afmf2 açınca 100fps aldığım oyunlar 200 e çıkıyor duyduğunuz şeyler doğrudur fakat çoook eskiden kalma.

hocam işlemciniz ekran kartından güçlü ise hiç bir sorun olamz fakat ekran kartınız işlemcinizden güçlü ise işlemci ekran kartını besleyemez bu yüzden de darboğaz oluşur darboğaz pc ye zarar veren bir şey değildir fakat ekran kartınızın maximum performansını kullanmasını engeller.

math(e)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Samet Uçar
hocam dediğiniz olay amd nin 6000 serisinden kalma sorunlar amd bu sorunları çözeli çok oldu kendim rx7800xt kullanıcısıyım hiç bir sorunu yok hatta amd kendini yapay zeka konusundada baya geliştirdi hypr-rx ve afmf2 açınca 100fps aldığım oyunlar 200 e çıkıyor duyduğunuz şeyler doğrudur fakat çoook eskiden kalma.

hocam işlemciniz ekran kartından güçlü ise hiç bir sorun olamz fakat ekran kartınız işlemcinizden güçlü ise işlemci ekran kartını besleyemez bu yüzden de darboğaz oluşur darboğaz pc ye zarar veren bir şey değildir fakat ekran kartınızın maximum performansını kullanmasını engeller.
Çok teşekkürler çok

Birde son sorum şimdilik ben itopyadan bütün sistemi toplasam ekran kartını başka nerden alabilirim yani bazıları itopyada yok

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
efe araci
Top Bottom