Jill Valentine
80+ Bronze
Alınmaz tabi ki de. Bütçe nedir?
Hocam zahmet olmazsa asus merkezli sistem toplayıp atabilirmisinAlma hata edersin o fiyatlara daha üst setup yapılır
75binAlınmaz tabi ki de. Bütçe nedir?
EvetSistemi oyun icin mi aliyorsunuz?
Not: Sistemi minimum 1440p çözünürlükte kullanın.Hocam zahmet olmazsa asus merkezli sistem toplayıp atabilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
75bin
Evet
Birde hocam işlemci ile ekran kartı arasındaki güç farkını nasıl anlayabilirim Galax güvenilir marka mıdırNot: Sistemi minimum 1440p çözünürlükte kullanın.
Ekran Kartı
![]()
Galax RTX 4070 TI Super SG 1-Click OC 47UZM6MD6MER 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4070 TI Super SG 1-Click OC 47UZM6MD6MER 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4070 TI Super SG 1-Click OC 47UZM6MD6MER 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 33.811,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci Soğutucu
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart
Bellek
Depolama
![]()
Kingston KC3000 SKC3000S/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.813,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa
![]()
Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.207,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güç Kaynağı
![]()
High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus GOLD Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F12S High Power Hakkında Dünyanın en...www.teknobiyotik.com
Hayır hocam asla alınmazEksik veya fazla olan parça ya da uyumsuz olan bir şey var mı pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Güvenilir. Diğer sorunuzu tam olarak anlamadım. Sistemi darboğaz yapmaması için minimum 1440p (2K) oynamalısınız. 1080p bu karta hakaret olur zaten.Birde hocam işlemci ile ekran kartı arasındaki güç farkını nasıl anlayabilirim Galax güvenilir marka mıdır
Arkadaşın biri yazmış ya işlemci ile ekran kartı arasında dağlar kadar fark var diyebunu nasıl anlarım mesela sizin attığınız ekran kartı ryzen 7 7800x3d ile gitmez miGüvenilir. Diğer sorunuzu tam olarak anlamadım. Sistemi darboğaz yapmaması için minimum 1440p (2K) oynamalısınız. 1080p bu karta hakaret olur zaten.
Hocam amd ekran kartlarında da çok hata veriyor diye okudum nvidiadan daha az gelişmiş vs vs doğru mupsu olarak : https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-rm750e-cp-9020248-eu-750-w-fiyati,413591474.html
bu daha iyi olur gibi.
ekran kartı olarak 4060 a o kadar para verilmez ona vereceğiniz para ile 7800xt alınıyor onun harici 240mm sıvı soğutucu çok gereksiz:
https://www.akakce.com/islemci-sogu...t-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html bunu öneririm ondan daha iyi performans verir.
hocam dediğiniz olay amd nin 6000 serisinden kalma sorunlar amd bu sorunları çözeli çok oldu kendim rx7800xt kullanıcısıyım hiç bir sorunu yok hatta amd kendini yapay zeka konusundada baya geliştirdi hypr-rx ve afmf2 açınca 100fps aldığım oyunlar 200 e çıkıyor duyduğunuz şeyler doğrudur fakat çoook eskiden kalma.Arkadaşın biri yazmış ya işlemci ile ekran kartı arasında dağlar kadar fark var diyebunu nasıl anlarım mesela sizin attığınız ekran kartı ryzen 7 7800x3d ile gitmez mi
Hocam amd ekran kartlarında da çok hata veriyor diye okudum nvidiadan daha az gelişmiş vs vs doğru mu
hocam işlemciniz ekran kartından güçlü ise hiç bir sorun olamz fakat ekran kartınız işlemcinizden güçlü ise işlemci ekran kartını besleyemez bu yüzden de darboğaz oluşur darboğaz pc ye zarar veren bir şey değildir fakat ekran kartınızın maximum performansını kullanmasını engeller.Arkadaşın biri yazmış ya işlemci ile ekran kartı arasında dağlar kadar fark var diyebunu nasıl anlarım mesela sizin attığınız ekran kartı ryzen 7 7800x3d ile gitmez mi
Hocam amd ekran kartlarında da çok hata veriyor diye okudum nvidiadan daha az gelişmiş vs vs doğru mu
Çok teşekkürler çokhocam dediğiniz olay amd nin 6000 serisinden kalma sorunlar amd bu sorunları çözeli çok oldu kendim rx7800xt kullanıcısıyım hiç bir sorunu yok hatta amd kendini yapay zeka konusundada baya geliştirdi hypr-rx ve afmf2 açınca 100fps aldığım oyunlar 200 e çıkıyor duyduğunuz şeyler doğrudur fakat çoook eskiden kalma.
hocam işlemciniz ekran kartından güçlü ise hiç bir sorun olamz fakat ekran kartınız işlemcinizden güçlü ise işlemci ekran kartını besleyemez bu yüzden de darboğaz oluşur darboğaz pc ye zarar veren bir şey değildir fakat ekran kartınızın maximum performansını kullanmasını engeller.
Birde son sorum şimdilik ben itopyadan bütün sistemi toplasam ekran kartını başka nerden alabilirim yani bazıları itopyada yokhocam dediğiniz olay amd nin 6000 serisinden kalma sorunlar amd bu sorunları çözeli çok oldu kendim rx7800xt kullanıcısıyım hiç bir sorunu yok hatta amd kendini yapay zeka konusundada baya geliştirdi hypr-rx ve afmf2 açınca 100fps aldığım oyunlar 200 e çıkıyor duyduğunuz şeyler doğrudur fakat çoook eskiden kalma.
hocam işlemciniz ekran kartından güçlü ise hiç bir sorun olamz fakat ekran kartınız işlemcinizden güçlü ise işlemci ekran kartını besleyemez bu yüzden de darboğaz oluşur darboğaz pc ye zarar veren bir şey değildir fakat ekran kartınızın maximum performansını kullanmasını engeller.
hocam akakçe üzerinden en ucuzlarına bakabilirsiniz https://www.akakce.com/ekran-karti/...40g-320-bit-gddr6-20-gb-fiyati,274685259.html Buyurn ben amazon öneriyorum ve rica ederim ne demekÇok teşekkürler çok
Birde son sorum şimdilik ben itopyadan bütün sistemi toplasam ekran kartını başka nerden alabilirim yani bazıları itopyada yok