Uçuş Saatinden Kaç Saat Önce Havaalanında Olmalıyım

Reaksiyon skoru
0
İlk defa uçağa bineceğim saat sabah 10.50 de uçağım. Şimdi ben servisle havaalanına gideceğim o yüzden 9 dan önce orada olamam tam 9 da havaalanının önünde olacağım. Sizce yetişebilir miyim? Bir de 8 kg lik bir küçük valizim var ama ebatları Pegasus sitesine göre çok az uzun sizde bagaja vermeli miyim? Direkt kabine götürsem ve almasalar tekrar bagaja gitmek zorunda kalacağım ve kesin yetisemem. Bir de sırt çantam var icinde laptop ve birkaç eşyam var o da 5 kg fln onun ağırlığı vs dikkate alıyorlar mı onu da koltuk altına katmayı düşünüyorum

Yetisme meselesi nerede olduğuna bağlı istanbulda 2 saat önceden havaalaninda olmak lazım bence. Bavuluda hiç kafaya takma ver bagaja gitsin sırt çantanı yanına alabilirsin onda sorun olmaz

Yetisme meselesi nerede olduğuna bağlı istanbulda 2 saat önceden havaalaninda olmak lazım bence. Bavuluda hiç kafaya takma ver bagaja gitsin sırt çantanı yanına alabilirsin onda sorun olmaz
Ya 2 saat ve 1 saat 50 dk arası cok da bir fark yok aslında ama zaten İstanbul da değil Çukurovadan bineceğim bagajda çok sıra olur diye tedirgin oldum

Ya 2 saat ve 1 saat 50 dk arası cok da bir fark yok aslında ama zaten İstanbul da değil Çukurovadan bineceğim bagajda çok sıra olur diye tedirgin oldum
Ne olur ne olmaz diye check in bagaj falan hepsini havaalanina varır varmaz hallet kafan rahat olsun. Birde havaalanini iyice arastir neyi nerde yapacan nereye gidecen diye. Ben istanbulda 2 saat önce gitmeme rağmen ufak bir aksilik yaşadım diye uçağı kaçırıyordum az kalsin

Ne kadar erken o kadar iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İlk defa uçağa bineceksen hiç bir şey olmuyor kalkışta çok heyecanlı oluyor zaten kalktığında dümdüz yol akıyor gidiyor

online check in yap. valizini bagaja ver uğraşma. diğer çantanıda kabin valiz hakkın olarak gösterebilirsin. 1 saat 50 dakika hayli hayli yeterli olacaktır.

Geri