Neler Yeni

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmed Efe
Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
Bende de bazen tesiste ağrı oluyor ara sıra. Bazen birkaç saat bazen birkaç gün. Mesela bugün gün boyu yoktu 30-40 dakikadır var.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Doktor seninkinden önce binlercesini görmüştür bişey olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Hamka
Uygunsuz davranış
Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
ağzına almaz merak etme

mfm125

80+ Silver
tıraş olup gideceksin bu kadar
benim gibi bir mistik olay da yaşayabilirsin ultrasonu çeken kadındı soyadıma baktı dedi sen benim kızımın arkadaşı var soyadı akdemir kuzenmisiniz fln dedi tanıyon mu yok dedim sonra kızıyla tanıştırdı
Lan
Mesaj otomatik birleştirildi:

ağzına almaz merak etme
Adamın hayali o zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka bu sağlık konusu yani kesinlikle git utaniyorsun anlıyorum ama birkaç aya hatırlamazsin bile takma bu kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan Zeyrek
Bu arada ciddi bir şey olursa Bayan hemşirenin işe dahil olma
olasılığı var ama çok küçük bir ihtimal.
bana direkt yaklaşık 3 ay önce kadın doktor bakmıştı bi anda farklı odaya almıştı haberim yoktu ergenlik muaynesi tamamlanmamış diye kısa süreli bir şok yaşamıştım ama büyük ihtimalle erkek doktor gelir

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Utanma dost. Traş et. Ultrason bile çektirmeni isteyebilirler. Karşına gelecek doktor yüksek ihtimalle erkek 50-60 larında olur.

Ben hiç unutmam bir gün ürolojiye gittim. Bayan doktor bakmamak için yüz tane bahane sundu. Ama üstten emir gelince mecbur bakmıştı. :D
Ben de utandım ama alışıyor insan.

bwNN

80+ Silver
Hocam binlerce görmüşlerdir sizinki için özel bir şey olmayacak yani utanmayın gidin baktırın

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
adamın işi üroloji doktoru yani her gün 20 tane hastanın testisine bakıyor utanması gerekn bizce odur sen değilsin rahat ol. fazla elletme huy olur.

Top Bottom