kayra2321
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
Belki testis nakli yaparlar sanabakalım hocam ne diyecekler sabırsızlıkla bekliyorum
Belki testis nakli yaparlar sanabakalım hocam ne diyecekler sabırsızlıkla bekliyorum
Genelde o tarz el ile muane zaten pek yapılmıyor, yapılırsa da "Tıbbın Sağlığın ayıbı olmaz" dert etmeyin.Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
Bende de penis ağrısı için acile gitmiştim benim doktor kadındı baktı yani utanılacak bişey yok.bakalım hocam ne diyecekler sabırsızlıkla bekliyorum
Çok şanslısınız hocam : )Bende de penis ağrısı için acile gitmiştim benim doktor kadındı baktı yani utanılacak bişey yok.
yapacağım merak etme o7unutma
otobusculer korkmaz
kendine yakisani yap evlat.
traş edip mi gideceksin kardesim meraktan soruyorum yanlıs anlamaArkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
kalkarsa napiyorsunuz hocam mBende de penis ağrısı için acile gitmiştim benim doktor kadındı baktı yani utanılacak bişey yok.
mastürbasyonu azaltman gerektiğini söylerse pederinyoya karşı nasıl bir yüz ifadesi sergileyecen merak ediyorum.Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
Hocam ben o düşünce ile gitmediğim için bi şey olmadı.traş edip mi gideceksin kardesim meraktan soruyorum yanlıs anlama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kalkarsa napiyorsunuz hocam m
Bende Gitmiştim Küçükken Doktor Yatırdı Beni Ben Olayı Bilmiyom Bi Anda Donumu İndirdi Kilodumu Açmaya Çalıştı Doktor Kadındı Sonra Erkek Doktor İstiyorum Dedim Sonra Vaz Geçtim Bakamadılar Benim Alete. Not 45 CmArkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?