Neler Yeni

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
Genelde o tarz el ile muane zaten pek yapılmıyor, yapılırsa da "Tıbbın Sağlığın ayıbı olmaz" dert etmeyin.

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Çiko
hocam ben gittim ama üroloji değil cilt için gittim cildiye ye valla bide kadın dı napem yapçak bişey yok hastalıkta ayıp olmaz açtım baktı falan ilaç yazdı gönderdi bida da kadını görmedim öyle düşün :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
kerem erikci
Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
traş edip mi gideceksin kardesim meraktan soruyorum yanlıs anlama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de penis ağrısı için acile gitmiştim benim doktor kadındı baktı yani utanılacak bişey yok.
kalkarsa napiyorsunuz hocam m

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Kutay
mastürbasyonu azaltman gerektiğini söylerse pederinyoya karşı nasıl bir yüz ifadesi sergileyecen merak ediyorum.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Ege
tıraş olda git doktarın karşısına ormanlar kralı gibi çıkma

MufasaBoss

80+ Bronze
Bende Gitmiştim Küçükken Doktor Yatırdı Beni Ben Olayı Bilmiyom Bi Anda Donumu İndirdi Kilodumu Açmaya Çalıştı Doktor Kadındı Sonra Erkek Doktor İstiyorum Dedim Sonra Vaz Geçtim Bakamadılar Benim Alete. Not 45 Cm

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,784
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
açıyon dalgayı hocayı bekliyon şikayetini soruyo bi aletle elliyo bu kadar

Top Bottom