Arkadaşlar 11.sinifta makina bölümünde okuyorum. Hoca yaptığımız parçalara puan verirken 9.sınıflardan biri gelip resim sınavı olmadığını söyledi sonrada resim sınıfına gitti ve giderken de çantasında bize yapacağımız sınavların olduğunu ve bakmamamız gerektiğini söyledi ve bende bestfriendimle anlaşıp ben gözcülük yapcaktım o da sınav kağıtlarının fotoğrafını çekecekti planımız başarıyla sonuçlandı ve sonra o alandan biraz uzakta soruları çözüyorduk , soruların cevaplarını ellerimize yazıyorduk. Sorulara o kadar dalmıştıkki hocanın geldiğini göremedik ve hoca o işi yaptığımızı anladı ve çok sinirlendi , bizi disipline vereceğimizi söyledi
Ardından "Sizi bu okulda barındırmam" dedi ilk disiplin suçumuz sizce okuldan atılırmıyız çok dayak yermiyiz? Normalde kültür dersleri için kopya çekmedim ama bölüm dersi 8 saat ve kredisi çok. Beni çok cezbetti keşke yapmasaydım pişmanım. Çok kötü şeyler olurmu bize?
Ardından "Sizi bu okulda barındırmam" dedi ilk disiplin suçumuz sizce okuldan atılırmıyız çok dayak yermiyiz? Normalde kültür dersleri için kopya çekmedim ama bölüm dersi 8 saat ve kredisi çok. Beni çok cezbetti keşke yapmasaydım pişmanım. Çok kötü şeyler olurmu bize?