Neler Yeni

İlk dönem sınavını olanlar 2.dönem ilk sınavını Mart sonu Nisan başı gibi olabilir!

Selamlar dostlar,
Bugün okula gittim. Sınıf hocamdan ve fizik hocamdan MEB'den bir belge geldiğini ve Mart sonu Nisan başı gibi sınav olabileceğimizi söylediler!
Sınavların MEB'den gelen bir haber ile yapacaklarını söylediler. Okul idaresinden haber beklediklerini ona göre yapacaklarını dile getirdiler.
Benim gibi ilk dönem sınavlarını olan arkadaşlarıma duyuruyorum ikinci sınavlar yakındır!
Şimdiden çalışmaya başlamanız dileğiyle iyi günler dilerim..

NOT : Sadece bizim okulumuz için de olabilir onu da söyliyeyim.
daha 1.dönem 2.sınavlarını olmadık ne çabuk 2.dönem sınavlarına geçtik o.O2 o.O2

Hocam zaten 1 haftadır çalışıyorum da birinci sınavlar 17 Mart'ta bitiyor 18 Mart'ta ikinci sınavlar başlıyor.
Reis kolay gelsin işin çok zor
Post automatically merged:

Yapacak bir şey yok.
Benim elimde daha adam akıllı notlar yok.
Not çıkarmaya başlıyacağım. Şimdiden başla derim.
Ama kalmış 1 hafta...
Tüm defterlerim boş konu anlatımlı soru bankalarıyla çalışıyorum

Mart sonu sorumluluk sınavları başlıyor. 2. olcaksa nisan sonu gibi olur.

Bizim 18'inde başlıyor ikinci sınavlar. Tarihteki konu başlıklarının ne olduğunu bile bilmiyorum. Coğrafya hiç yok, kalanlarından da az var.

Mart sonu sorumluluk sınavları başlıyor. 2. olcaksa nisan sonu gibi olur.
Zannetmiyorum.
Aynı anda yapabilirler.
Nisan sonu olursa bizim için daha iyi olur.

Bizim 18'inde başlıyor ikinci sınavlar. Tarihteki konu başlıklarının ne olduğunu bile bilmiyorum. Coğrafya hiç yok, kalanlarından da az var.
Youtube'dan takip edebilirsin.
Hocalara Geldik müfredata göre ilerliyor.
Onu izle ve not çıkar. Test çözmeyi ihmal etme.

Zannetmiyorum.
Aynı anda yapabilirler.
Nisan sonu olursa bizim için daha iyi olur.

Youtube'dan takip edebilirsin.
Hocalara Geldik müfredata göre ilerliyor.
Onu izle ve not çıkar. Test çözmeyi ihmal etme.
Hocalara geldik kötü ya, üstünden çok basit geçiyor. Onların anlattığıyla soruda çıkan bir olmuyor. Kısa zaman önce bir kanal keşfettim ayrıntısıyla anlatıyor ve çok güzel. İsmini hatırlamıyorum ama.

Hocalara geldik kötü ya, üstünden çok basit geçiyor. Onların anlattığıyla soruda çıkan bir olmuyor. Kısa zaman önce bir kanal keşfettim ayrıntısıyla anlatıyor ve çok güzel. İsmini hatırlamıyorum ama.
Öğrenince yaz ki biz de bakalım. :)
Hocalara Geldik'i müfredata uygun gittiği için önerdim.
Yoksa çok daha iyileri var.

Geri