Ekran kartı seçerken kasanıza sığdığına dikkat edin hocam sığmazsa yeni kasa almak zorunda kalırsınızDepolama, ram ve kasa almayacağım. Teşekkür ederim mantıklı.
Hocam bütçeye gerek yok, hangi parçayı satın alarak başlamalıyım sordum. Sanırım yanlış anlaşıldım :d.Bütçe?
Hocam 750 Ti düşünüyorum muhtemelen sığacaktır.Ekran kartı seçerken kasanıza sığdığına dikkat edin hocam sığmazsa yeni kasa almak zorunda kalırsınız
Markasına göre büyüklük değişebilir dikkat edin ölçümlerinizi iyi yapın. Şimdiden hayırlı olsun yeni sisteminiz.Hocam bütçeye gerek yok, hangi parçayı satın alarak başlamalıyım sordum. Sanırım yanlış anlaşıldım :d.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 750 Ti düşünüyorum muhtemelen sığacaktır.
Islamcı anakart ramTek tek bilgisayar toplayacağım. Zaten kasam var, ilk hangi parçadan başlamalıyım? Ben anakart düşünüyorum şu an.
Önerim gtx 970 gtx 980 bakman olucak2.el alacağım hocam. Klasik rx 460, 750 ti gibi kartlara bakacağım.
Hocam hem bütçe düşük, hemde eski nesil 1 sene idarelik sistem toplayacağım. Gidipte İ3 3.nesil veya Q9500'e GTX 980 takamam :d.Islamcı anakart ram
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerim gtx 970 gtx 980 bakman olucak
Anakartın lga 775pin ise anakartın neHocam hem bütçe düşük, hemde eski nesil 1 sene idarelik sistem toplayacağım. Gidipte İ3 3.nesil veya Q9500'e GTX 980 takamam :d.