İlk Kez Dark Web'e Gireceğim

Ben tor browser üzerinden girdim sadece bitcoin ile silah satılan sitelere girebildim.

Selamlar. Şuanda elime 120 GB'lık bir dark web arşivi geçti (yandex filan değil onion uzantılı yanlış anlamayın). İlk defa dark webe gireceğim. Biraz tedirginlik var ama içimdeki merak duygusu da ağır basıyor bir taraftan. Bu tarz sitelere girerken nelere dikkat etmeliyim? Bilgisayarımdaki verilerime herhangi bir şey olur mu? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.
Dur Cesar gitme sen olmazsan Gta San Andreas'ta doğru düzgün adam kalmaz!

Selamlar. Şuanda elime 120 GB'lık bir dark web arşivi geçti (yandex filan değil onion uzantılı yanlış anlamayın). İlk defa dark webe gireceğim. Biraz tedirginlik var ama içimdeki merak duygusu da ağır basıyor bir taraftan. Bu tarz sitelere girerken nelere dikkat etmeliyim? Bilgisayarımdaki verilerime herhangi bir şey olur mu? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.
Dark webe girdikten sonra gelen o pişmanlık hissio.O2

AYNEN KARDEŞİM ARAS KARGO AÇ KAPIYI.

Kardeşim adam portaldan başka bir boyuta geçmeyecek sakin olun. Bilader sende gir gireceksen sonra gel anlat burada hadi

Girdinmi gerçekten
Hayır daha değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AYNEN KARDEŞİM ARAS KARGO AÇ KAPIYI.
tm knk

Kardeşim adam portaldan başka bir boyuta geçmeyecek sakin olun. Bilader sende gir gireceksen sonra gel anlat burada hadi
Girersem uzun bir yazı yazarım zaten .

Herkes demek yapma etme hacklenirsin ama kimse dememek nerden buldun o kadar veriyi
Siber güvenlik ve programlama ile uğraşan bir arkadaştan aldım.

Kanka aklıma direk şu video geldi:

(küfürlüdür)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,441
Üyeler
184,001
Son üye
fefeeSS
Geri