the last of us oynayın derim şahsen oynadıkça sarıyor ama bitirince bir daha oynamak istemiorsun bunu bitirice farklı bir oyuna geçinxce kat kat güzel geliyor oyun normal haline göreElden Ring
Sekiro Shadows Die Twice
Clair Obscur Expedition 33
The Last Of Us Part 2 Remastered
konu başlıktaki gibi sizce ilk hangisini oynamalıyım ve neden fikirlerinizi bekliyorum
tou2Elden Ring
Sekiro Shadows Die Twice
Clair Obscur Expedition 33
The Last Of Us Part 2 Remastered
konu başlıktaki gibi sizce ilk hangisini oynamalıyım ve neden fikirlerinizi bekliyorum
bende öyle düşünüyordum onu bir aradan çıkaralımthe last of us oynayın derim şahsen oynadıkça sarıyor ama bitirince bir daha oynamak istemiorsun bunu bitirice farklı bir oyuna geçinxce kat kat güzel geliyor oyun normal haline göre
bu arada part 2 1den iyi mi spoiler vermeden az anlatır mısın?the last of us oynayın derim şahsen oynadıkça sarıyor ama bitirince bir daha oynamak istemiorsun bunu bitirice farklı bir oyuna geçinxce kat kat güzel geliyor oyun normal haline göre
part 2 biraz şaheser olarak kaçıyor part 1 bana göre oynanış olarak daha seri ve eğlenceli ama demin dediğim gibi part 2 hikaye olarak sarıyor eh biraz iç karartıcı ve uzun bir hikayesi varbende öyle düşünüyordum onu bir aradan çıkaralım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada part 2 1den iyi mi spoiler vermeden az anlatır mısın?
1den daha mı uzun hocampart 2 biraz şaheser olarak kaçıyor part 1 bana göre oynanış olarak daha seri ve eğlenceli ama demin dediğim gibi part 2 hikaye olarak sarıyor eh biraz iç karartıcı ve uzun bir hikayesi var
evet hemen hemen 2 katlık bir fark var1den daha mı uzun hocam
abooo ne diyorsunuz beni dahada cezbetti şuanevet hemen hemen 2 katlık bir fark var