İlk önce hangi oyunu oynamalıyım sizce?

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
780
Elden Ring
Sekiro Shadows Die Twice
Clair Obscur Expedition 33
The Last Of Us Part 2 Remastered
konu başlıktaki gibi sizce ilk hangisini oynamalıyım ve neden fikirlerinizi bekliyorum

Elden Ring
Sekiro Shadows Die Twice
konu başlıktaki gibi sizce ilk hangisini oynamalıyım ve neden fikirlerinizi bekliyorum
the last of us oynayın derim şahsen oynadıkça sarıyor ama bitirince bir daha oynamak istemiorsun bunu bitirice farklı bir oyuna geçinxce kat kat güzel geliyor oyun normal haline göre

Elden Ring
Sekiro Shadows Die Twice
tou2

the last of us oynayın derim şahsen oynadıkça sarıyor ama bitirince bir daha oynamak istemiorsun bunu bitirice farklı bir oyuna geçinxce kat kat güzel geliyor oyun normal haline göre
bende öyle düşünüyordum onu bir aradan çıkaralım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada part 2 1den iyi mi spoiler vermeden az anlatır mısın?

bende öyle düşünüyordum onu bir aradan çıkaralım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada part 2 1den iyi mi spoiler vermeden az anlatır mısın?
part 2 biraz şaheser olarak kaçıyor part 1 bana göre oynanış olarak daha seri ve eğlenceli ama demin dediğim gibi part 2 hikaye olarak sarıyor eh biraz iç karartıcı ve uzun bir hikayesi var

part 2 biraz şaheser olarak kaçıyor part 1 bana göre oynanış olarak daha seri ve eğlenceli ama demin dediğim gibi part 2 hikaye olarak sarıyor eh biraz iç karartıcı ve uzun bir hikayesi var
1den daha mı uzun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri