ustaaaa çok iyi olmuş ustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bu konu 5 aydır keşfette kalmayı basardı hll olsun vallaYaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Usta sadece videoda gördüğüm şeyi eleştiriyorum belki katılanlar da olur ve değişime gidersin yardımcı olursa ne mutlu bana. Bence iskelet detayları felan oyunu biraz bozmuş gerçekçilik konusunda sanki oyunu bir tık kırmış ve çevre atmosfer felan yavan kalmış, gölge oyunları, dolunay, yağmur yada açık gökyüzünde yıldızlar rüzgarla hareket eden ağaçlar ve onlardan çıkan sesler gibisinden zenginleştirilebilir. Konusu çok ilgi çekici olmuş düşünen emeği geçen herkesin eline koluna sağlık.Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Kral tavsiyelerini not aldım, teşekkür ederim.Usta sadece videoda gördüğüm şeyi eleştiriyorum belki katılanlar da olur ve değişime gidersin yardımcı olursa ne mutlu bana. Bence iskelet detayları felan oyunu biraz bozmuş gerçekçilik konusunda sanki oyunu bir tık kırmış ve çevre atmosfer felan yavan kalmış, gölge oyunları, dolunay, yağmur yada açık gökyüzünde yıldızlar rüzgarla hareket eden ağaçlar ve onlardan çıkan sesler gibisinden zenginleştirilebilir. Konusu çok ilgi çekici olmuş düşünen emeği geçen herkesin eline koluna sağlık.
Oyunu denemek için gün sayalım mı steame atıcakmısınKral tavsiyelerini not aldım, teşekkür ederim.
Hocam hala geliştirmekteyim. Oyunu test edecek birini bulamadığım için bazı şeyleri sonradan fark edip değiştiriyorum. Muhtemelen Ekim veya Kasım ayında steam'de paylaşıcam. İlgin için teşekkürler.Oyunu denemek için gün sayalım mı steame atıcakmısın
Başarılarının devamını dilerim. Youtubeda mete özbey (eastergamers) korku oyunlarına şu sıralar kafa bozmuş durumda diye duydum. Videolarına, discord sunucusundaki modlara ulaşarak istersen ona denettirebilirsin. Adamla alakam yok kesinlikle sadece oyunun ve emeğin için hem reklam hemde toplu bir yorum elde etmiş olursun bence. Şahıslar farklı olabilir elbette.Hocam hala geliştirmekteyim. Oyunu test edecek birini bulamadığım için bazı şeyleri sonradan fark edip değiştiriyorum. Muhtemelen Ekim veya Kasım ayında steam'de paylaşıcam. İlgin için teşekkürler.