Neler Yeni

İlk PC nizi aldığınız zaman hangi oyunları oynadınız ?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Half life

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Tuhaf ama COD 2 hatta 8 yaşımda bitirmiştim oyunu ondan sonra COD MW4 oynamıştım. Captain MacTavish'in olduğu "Chernobyl" bölümünde çok köpek olduğu ve yanımızda ki adamı boş haritada ara sıra düşmanla çatışmaya girerek taşıdığım için korkar , oynamazdım :)

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Göksel Gündüz
İlk PC'm 1998 yılında alındı. İlk oynadığım oyunlar anakart kutusundan çıkan Half-Life, Rollcage, Drakan Order of the Flame oyunlarıydı.

Son düzenleme:
Ben ilk age of empires oynamıştım ama nasıl okuma yazma bilmiyorum pederin yaptıklarından aklımda kalanları yapmaya çalışıyordum hüzünlendim lan. Birde gençler o zamanlar evde internet yoktu peder cdlere oyunları yükletmişti üzerinede isimlerini yazmıştı bir tane ninja turtles ve street fighter karışımı oyun vardı hastasıydım okuma yazma bilmediğimden adını öğrenememiştim bilen varsa aydınlatsın lütfen

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yönet ve fethet

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Ben ilk age of empires oynamıştım ama nasıl okuma yazma bilmiyorum pederin yaptıklarından aklımda kalanları yapmaya çalışıyordum hüzünlendim lan. Birde gençler o zamanlar evde internet yoktu peder cdlere oyunları yükletmişti üzerinede isimlerini yazmıştı bir tane ninja turtles ve street fighter karışımı oyun vardı hastasıydım okuma yazma bilmediğimden adını öğrenememiştim bilen varsa aydınlatsın lütfen
Aga be. Ben direkt COD başlamıştım savaşçı ruhum ordan geliyor herhalde 😂 O oyunları da çok oynadım. Bir oyunu çocukken oynayamadığın aklına gelince o oyunu indirip kolayca oynamak dünyanın en iyi hislerinden bence.

Aga be. Ben direkt COD başlamıştım savaşçı ruhum ordan geliyor herhalde 😂 O oyunları da çok oynadım. Bir oyunu çocukken oynayamadığın aklına gelince o oyunu indirip kolayca oynamak dünyanın en iyi hislerinden bence.
COD'un 2010'ların başlarına kadar çıkan oyunlarını pederle bitirmiştim be ne günlerdi bilgisayarla oynamak için sabah annemle akşam babamla savaş verirdim

Top Bottom