O zmn almayı düşünüyorum sistem güzel mi ?Salgın dönemi bitince
Sistem güzel fakat itopyadanda bir bak derim güzel fırsatlar oluyor (tabii salgın bitinceO zmn almayı düşünüyorum sistem güzel mi ?
Güvenli bi sitemi ?Sistem güzel fakat itopyadanda bir bak derim güzel fırsatlar oluyor (tabii salgın bitince)
Gayet güvenli. Şahsen ben monitörümü oradan aldım ve hiç ölü piksel yoktu. 2 günde geldi (sen yinede kargo gelince kontrol etmeyi unutma)Güvenli bi sitemi ?
Kredi kartımız yok kapıda ödeme seçeneği var mı bu sitede ?Sistem güzel fakat itopyadanda bir bak derim güzel fırsatlar oluyor (tabii salgın bitince)
O sistemi alma aga daha iyi bir fırsat kolla max bütçen 5k ise sana daha güzel bir PC önerebilirmÇok tşkler bunu duyduğuma sevimdim bu sistemi alcam saolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Resmini attığım sistemi alcam
Bi resim atarmısın o sisteme de bakim bi
Alcam ama herşeyi içinde 5700 tl yapıyo o yüzden bunu alcamO sistemi alma aga daha iyi bir fırsat kolla max bütçen 5k ise sana daha güzel bir PC önerebilirm
Yok diye biliyorum. Kredi kartı alma şansınız varsa bir bakın fakat yoksa o zaman vatandan almak mantıklı olabilirKredi kartımız yok kapıda ödeme seçeneği var mı bu sitede ?
Tamamdır 5700 e de bakarmAlcam ama herşeyi içinde 5700 TL yapıyo o yüzden bunu alcam
O zmn vatandan alim bu sistem şimdilik iyi gibi duruyo internetten izlediğim kadarıyla rx580 iyi fps veriyo ilerleyen zmnlarda bu kasayı güçlendiririmYok diye biliyorum. Kredi kartı alma şansınız varsa bir bakın fakat yoksa o zaman vatandan almak mantıklı olabilir
5700 ama monitör kulaklık klavye mouse hepsi içindehttps://www.gamegaraj.com/aquarius-5an/ resimdeki gibi ozellestir ve yanına da bir SSD al ayrı şekilde siteyi dert etme güvenli bir site
Tamamdır 5700 e de bakarm
https://www.gamegaraj.com/aquarius-5an/ 1660 var sistemde bütçenin biraz üstü olucak ayrı şekilde SSD almayı unutma
Ve kredi kartı kullanmıyoruzO zmn vatandan alim bu sistem şimdilik iyi gibi duruyo internetten izlediğim kadarıyla rx580 iyi fps veriyo ilerleyen zmnlarda bu kasayı güçlendiririm
5700 ama monitör kulaklık klavye mouse hepsi içinde
Kredi kartımız yok kapıda ödeme seçeneği var mı bu sitede ?