cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
HD olmayan bir resim photoshop ile HD hale gelemez diye biliyorum iki resimin çözünürlüğü farklı
sana bunu benım yaptıgımı nasıl kanıtlarım ?9 kelimeli başlık koydun zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
13 kelimeli başlık koydun dimi?
(Ç)alıntı.
hocam burda photoshopun kalitesine bakma aw değişen şeylerine bakYa kardeş sen kimi silkeliyorsun. İlk fotoğraf 480P diğeri 4K Kalite farkı var. Boşsun.
sana bunu benım yaptıgımı nasıl kanıtlarım ?
hocam burda photoshopun kalitesine bakma aw değişen şeylerine bak
Hocam iyi olmuş da benim yaptığımı inanmıyorlar çalıntı diyorlar bir fotoğrafın kalitesi düşük diğerinin 4k diyorlar sen onu bıraksana değişen nesnelere baksanaİyi olmuş böyle devam et
ustam bak sana şöyle diyim 4k fotoğrafı napmış olabilirim indirmişimdir çünkü shop esnasında bak en az 50 tane fotoğraf indirdim yani olabilir ama o bütün o ızgaranı gri demirleri olsun cam filmi olsun hepsi benimAga o kaliteye getiremezsin o fotoyu.
İnternette aradım baya senin shopladığın fotoğraf yok çalıntı değil yaniHocam iyi olmuş da benim yaptığımı inanmıyorlar çalıntı diyorlar bir fotoğrafın kalitesi düşük diğerinin 4k diyorlar sen onu bıraksana değişen nesnelere baksana
bulamazlar hocam sadece o arabanın boş modifiyesiz halini bulurlar.İnternette aradım baya senin shopladığın fotoğraf yok çalıntı değil yani
10KB resmi nasıl 2.2 MB yaptın?Çok teşekkürler destek için.
çakarlar falan simetri cetvel kullanarak yaptım
keşke başka fikir veren olsa
kardeş @Arthur Morgan gibi resmi al arat bakıyım çalıntımıymış kaliteyi geç senYa kardeş sen kimi silkeliyorsun. İlk fotoğraf 480P diğeri 4K Kalite farkı var. Boşsun.
resimde 1440p gösteriyor galiba 2k10KB resmi nasıl 2.2 MB yaptın?
Çözünürlüğü kaç?
1939x144010KB resmi nasıl 2.2 MB yaptın?
Çözünürlüğü kaç?
Ya kardeş sen kimi silkeliyorsun. İlk fotoğraf 480P diğeri 4K Kalite farkı var. Boşsun.
kandes sende emoji vereceğene bi tepki ver yaw1939x1440
1939x1440
internette arat bakıyım fotoğrafı bulabilecekmisin ?