Neler Yeni

İlk vaka bildirilmeden virüs kapmış olabiliriz!

T.P.G.

80+ Titanium
kanka bu konu sanki 2020 eylül-ekim aylarında açılacak bir konu değil mi ya? 2021 nisandayız hani :) 1 seneyi geçti, ayrıca zaten türkiye'de hangi kurum kuruluş bakanlık düzgün ki? İlk açıklandığı andan itibaren ne vakalara inanıyorum ne de filyasyona. Şuan abim korona, dün yanındaydık ( ayrı evde yaşıyor) haberimiz yoktu tabii. odasında uyuyordu ama, filyasyon ekipleri diyor ki isteğinize bağlı :d tam bir simülasyon ülkesiyiz ya
Dostum inan aklımda yoktu, otururken aklima geld enteresan sekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Silivri soğuktur, :) deşme olayları (!)
Ben yönetime bir şey demiyorum ama eğer cidden böyleyse ya saklama ya da ihmal var.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir kaynakta duymuştum vaka ilk çinde değilde İtalya'da görülmüş aslında ama hastalığın o zamanı ile ismi ve cismi belirlenemediği için bir şey diyememişlermiş galiba zaten vakada İtalya'da çok yoğun olarak seyredildi.

T.P.G.

80+ Titanium
Şimdi biz her öksürük aksırığa grip dediğimiz için gerçek gripi unuttuk
Gerçek gripinde korona gibi belirtileri var diye biliyorum baba çok kötü hastalanmıştı ama testi negatif çıkmıştı
Hocsm grip öyle kolay bulaşmaz. Hem ben hem annem hem arkadaşım ve annesi hem babamın hem tüm okulun olması enteresan.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bir kaynakta duymuştum vaka ilk çinde değilde İtalya'da görülmüş aslında ama hastalığın o zamanı ile ismi ve cismi belirlenemediği için bir şey diyememişlermiş galiba zaten vakada İtalya'da çok yoğun olarak seyredildi.
Çinden italyaya giden birisi bulaştırmış olabilir.Wuhan'da yönetim Wuhan'ın gelişmesini engellememek için ses çıkarmamış bildiğim kadarıyla.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Şimdi ne alaka diyeceksiniz haklı olarak, neyse direkt konuya giriyorum.

Bildiğiniz gibi korona 2019 sonlarında çıktı ve TR'de mart ayında ilk vaka bildirildi. Ancak bundan önce özellikle çocuklarda grip tarzı hastalıklar artmıştı, ben de şubat gibi olanlardanım o hastalıktan. Oldukça ağırdı.

Benim bir arkadaşın annesi hemşire, o da hastaydı ben olurken. Annesi de hastaydı, yani hastaneden kapıp bize bulaştırma ihtimali yüksek. Ben de anneme ve babama bulaştırmıştım benimle yakın zamanda onlar da hasta olmuştu.

Okulun en az %30'u hastalanmıştı, birden aklıma çattı bu olay.

Acaba ilk vaka açıklanmadan çoktan virüs yayılmış mıydı?
Ben Geçen yıl Şubat ayında çok hastalanmıştım.Yaklaşık 3 hafta öksürüğüm devam etmişti şiddetli öksürüktü.Ateşim çıkmıştı ama ateş 1-2 gün sürmüştü.Ve 1 hafta full raporluydum.Muhtemelen virüs kapmıştım çünkü o zamanlarda ülkede virüs olduğu bilinmese de mart ayında test yaptırıp antikor geliştirdikleri görüldü insanların.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Bende daha önce Türkiye'de açıklanmadan önce vakaların olduğuna inanıyorum. Çünkü o zamanlarda çevremde ağır grip geçiren insanlar hatırlıyorum. Ama bir tespit olmadan açıklanması çok zor.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Ve unutmayın Covid-19 2019 Mayıs ayında dünya da yaygındı.İlk Çin'de çıkmadı virüs.2019 atık suları incelemelerinde İspanya'da 2019 Mayıs ayında virüsün olduğu açıklandı.Virüsün 2018'lerde de olduğu düşünülüyor,veriler bunu gösteriyor yani.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Olabilir tabii ki.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Şimdi ne alaka diyeceksiniz haklı olarak, neyse direkt konuya giriyorum.

Bildiğiniz gibi korona 2019 sonlarında çıktı ve TR'de mart ayında ilk vaka bildirildi. Ancak bundan önce özellikle çocuklarda grip tarzı hastalıklar artmıştı, ben de şubat gibi olanlardanım o hastalıktan. Oldukça ağırdı.

Benim bir arkadaşın annesi hemşire, o da hastaydı ben olurken. Annesi de hastaydı, yani hastaneden kapıp bize bulaştırma ihtimali yüksek. Ben de anneme ve babama bulaştırmıştım benimle yakın zamanda onlar da hasta olmuştu.

Okulun en az %30'u hastalanmıştı, birden aklıma çattı bu olay.

Acaba ilk vaka açıklanmadan çoktan virüs yayılmış mıydı?
U-usta sırrı açığa çıkardın o.O2
Fahreddin hoca ve gangi peşinde 😱🥶

T.P.G.

80+ Titanium
Ve unutmayın Covid-19 2019 Mayıs ayında dünya da yaygındı.İlk Çin'de çıkmadı virüs.2019 atık suları incelemelerinde İspanya'da 2019 Mayıs ayında virüsün olduğu açıklandı.Virüsün 2018'lerde de olduğu düşünülüyor,veriler bunu gösteriyor yani.
Ben artık %80 inanıyorum virüsü geçirdiğime.
Mesaj otomatik birleştirildi:

U-usta sırrı açığa çıkardın o.O2
Fahreddin hoca ve gangi peşinde 😱🥶
Yok be, sakladılar ya da saklamadılar diye net bir şey söyleyemem. Mazallah bazı kanallara çıkarız vadan hayini diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,096
Üyeler
166,150
Son üye
Bartu16