Neler Yeni

İlk Valorant Deneyimim

Ariseks

80+ Gold
oynayamadığı karakterleri kitleyip 3e 11 oynayıp sürekli off bu maçı kaybetcez diyen çocuğa offliiyacağına oynasana dedim dedi herkes senin gini oynamak zorunda değil dedim o zaman derecesiz gir diyorki senin daha rankın yok bunlar yüzüne ranka zor geldim rank alamıyorum neyse ben maçı çevirdim en mantıklısı başka sunucularda veya arkadaşlarınla oynaman

T.P.G.

80+ Titanium
Bağırabilecek veya bağıra bağıra küfür edebilecek bir ortamda değilim ki ailemden bağıra bağıra küfür duymadığım veya öyle eğitim almadığım için bunu yapamıyorum.
Zaten küfür edenlerin çoğunun yaşı belli. Normalde silver elo olmama, keyfim yerindeyse rahat oyun oynayıp yüksek kd veya kda ile oyunları tamamlamama rağmen geçen oyunda yaşı en fazla 10 yaşında olan bir cocuk kendisi 14 e 10 ben ise 7 e 1 oynarken bana biraz adam vur diye küfür ediyordu. Bu nedenle takımım harici kişilerle ne oyuna giriyorum ne de ses açıyorum.
Normalde bende bağırmam çağırmam, ama çocuğun ettiği küfürün haddi hesabı yok anlık sinirle öyle oluyor.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M

ShimoZu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Rojhat Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
https://www.instagram.com/34rjt/
Twitter
sh1mozu
20 üstü vurduğum son 4 maçı kaybettim düellocu instalock atan veletler 5-10 falan vuruyorlar rütbe atlayamıyorum plata geçince medeniyet e ulaşmış oluyorsun ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim statslarda 1.100 kill civarıvandal 950 falanda op var xD
nerden bakıyorsun kanks

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
20 üstü vurduğum son 4 maçı kaybettim düellocu instalock atan veletler 5-10 falan vuruyorlar rütbe atlayamıyorum plata geçince medeniyet e ulaşmış oluyorsun ama

nerden bakıyorsun kanks
tracker.gg

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

nerden bakıyorsun kanks
tracker.gg diye bir siteden bakıyorum ben

benim statslarda 1.100 kill civarıvandal 950 falanda op var xD
950 bayağı iyiymiş bu arada bak bir de benimkine
1616085682248.png

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Geçenlerde size sormuştum, bu oyun indirilir mi diye. Herkes oyun güzel ama kitle kötü demişti, bende en çok ne olabilir diye bugün indirdim ve ilk maçımı attım. Şuan oyunu sildim ve galiba klavyenin bazı tuşları çalışmıyor. Abartmıyorum sesi 8-9 yaşlarına ait küfreden bir çocuk, 1 kill aldı diye herkese bot diyen bir tiple tartışmak zorunda kaldım. Oyun kitle bakımından gerçekten çok kötüymüş, şahsen ben tatmin olmadım.
Hiç sorma bilader hiçç

Top Bottom