Neler Yeni

İmam Hatipte istemediğim zorunlu ders?

NightWish2434

80+ Silver
Mat tde gibi klasik dersler gibi din bilmem neleri diye 3 - 4 ders var birinde evde aile bireylerinden biri ile cemaat yap namaz kıl video çek müezzin ol ezan oku (okulun içinde bu ikisi) gibi saçma saçma şeyler var.

-ara

Neden imam hatip seçtin demeyin

1- ergenlikte (özellikle sosyal medyadan feministlik öğrenmis erkek düşmanı) olan kızlar
2- evime yakındı (puanım herhangi bir Anadolu lisesine girecek kadar vardı)
3- Almanca zor geliyor zaten İngilizceyi öğrenemedim onu da öğrenemem. Arapça derseniz dinlemesemde geçiyorum. Ayrıca ingilizce derslerinde listening olayını hiç yaşamadım o yüzden okulumu seviyordum bir tık)

-devam

Ben bu saçma saçma uygulamalı şeyleri yapmak istemiyorum. Bunları nornalde seçmeli olarak yaptırmaları gerekmiyor mu? Eğer öyle değilse bile önce hoca anasını bacısını paylaşsın. Bunu şikayet felan edebilir miyim yada imam hatip olmayan erkek erkeğe Anadolu lisesi var mı?

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,025
İsim
Mehmet
Mat tde gibi klasik dersler gibi din bilmem neleri diye 3 - 4 ders var birinde evde aile bireylerinden biri ile cemaat yap namaz kıl video çek müezzin ol ezan oku (okulun içinde bu ikisi) gibi saçma saçma şeyler var.

-ara

1- ergenlikte (özellikle sosyal medyadan feministlik öğrenmis erkek düşmanı) olan kızlar
3- Almanca zor geliyor zaten İngilizceyi öğrenemedim onu da öğrenemem. Arapça derseniz dinlemesemde geçiyorum. Ayrıca ingilizce derslerinde listening olayını hiç yaşamadım o yüzden okulumu seviyordum bir tık)

-devam

Ben bu saçma saçma uygulamalı şeyleri yapmak istemiyorum. Bunları nornalde seçmeli olarak yaptırmaları gerekmiyor mu? Eğer öyle değilse bile önce hoca anasını bacısını paylaşsın. Bunu şikayet felan edebilir miyim yada imam hatip olmayan erkek erkeğe Anadolu lisesi var mı?
nakil aldır bence

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
İmam Hatipe gittiysen böyle uygulamalara göz yummayı kabul etmiş oluyorsun doğal olarak.

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nakil aldır bence
Bilgi almak için actim konuyu zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

imamhatibin amaci din temelli okul din temelsiz istiyosan git normal okula yani
Dedimya normal okulda ters bana. Kavgacı psikopat biri değilim kızın yüzüne baktım diye dayak yemek istemiyorum. Ayrıca okulumun + yönleri daha baskın. Dediğim gibi Anadolu lisesi ama sadece erkekler olan lise var mıdır

İmam Hatipe gittiysen böyle uygulamalara göz yummayı kabul etmiş oluyorsun doğal olarak.
İmam hatipe gidip imam olmak istemiyorum ama hani? Hatta kimse istemiyor. İsteyen arkadaşım yok.

Rulep

80+ Gold
İmam Hatipi seçme sebeplerın aşırı saçma ilahiyat falan düşünmüyorsan nakil aldır kızların hepsi feminist değil ve feminist olanaklarla gayet güzel sohbet edilebiliyor şahsen ben edebiliyorum belli başlı konulara girmeyeceksin o kadar bazen içinde bulabiliyorsun kendini ı zaman samimiyet bağlı sinir edebiliyorum veya suyuna gidiyorum sıkıntı olmuyor. Almanca zorlanabilirsin ama arapçanın kolay olduğunu düşünmüyorum

mehmettici

80+ Silver
Bilgi almak için actim konuyu zaten.

Dedimya normal okulda ters bana. Kavgacı psikopat biri değilim kızın yüzüne baktım diye dayak yemek istemiyorum. Ayrıca okulumun + yönleri daha baskın. Dediğim gibi Anadolu lisesi ama sadece erkekler olan lise var mıdır
hocam cok istemiyosan mudurle konuş ama imam tahibin normal okullardan farki kalmamiş

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müezzinlik geçmişim var ama dalga konusu olucak boş yere. Hadi onu yaptım evde cemaatle namaz ne ya

NightWish2434

80+ Silver
İmam Hatipi seçme sebeplerın aşırı saçma ilahiyat falan düşünmüyorsan nakil aldır kızların hepsi feminist değil ve feminist olanaklarla gayet güzel sohbet edilebiliyor şahsen ben edebiliyorum belli başlı konulara girmeyeceksin o kadar bazen içinde bulabiliyorsun kendini ı zaman samimiyet bağlı sinir edebiliyorum veya suyuna gidiyorum sıkıntı olmuyor. Almanca zorlanabilirsin ama arapçanın kolay olduğunu düşünmüyorum
Arapçada zor ama uyuyarak geçebiliyorum yazdım. Çevremdeki okulların ortamıda pek iyi değil yani Ataşehir'de oturuyorum.

NightWish2434

80+ Silver
hocam cok istemiyosan mudurle konuş ama imam tahibin normal okullardan farki kalmamiş
Kardeşim isteyen alsın din dersini ben istemiyorum benim 1 saat beden eğitim dersim var. Müzik resim gibi şeyler dinimizde haram olarak nitelendirildiği için onlarda yok. Bilişim cart curt yok işte ben onlardan istiyorum. Ve mesela eşit ağırlık seçmeme rağmen 10 ders edebiyatı var edebiyat en sevmediğim ders. Matematiğe tarihe cogarafyaya önem vermek istiyorum seçenek yok.

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58

-ara

-devam

Hacı bende senin gibi imamhatipe gittim ilk dönem.İmamhatipde de yanlış yolda olan tipler var yok değil. Gittiğin okulda kız yoksa buda bi eksi çünkü şu açık ve net kız olan okullarda erkekler daha olgun davranıyor. Senin feminist,gay,trans işin yok kafanın yattığı ile arkadaş olursun sevmediğinden uzak durursun sana laf eden olursa tepkini en ağır şekilde koy bir olir iki olur üçüncüue olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,128
Üyeler
159,271
Son üye
TheLawyer
Top Bottom