Neler Yeni

İmamoğlu İle Yapılan Röportaj

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Ne yaptı? At bakalım bizde görelim. Doğru 1 2 yılda tatildeydi beyefendi.
Adam iyiki tatil gitmiş yoksa laf edecek bir şey bulamayacaklardı. Bak istanbulda yaşamıyorum. İmamoğlunuda sevmem en son terörist cenazesine ve Ahmet kayanın mezarına gittiği için. Ama sen delilsiz konuşuyorsun. Deki adam şunu yapmadı de yapcam dedi yapmadı de inanayım.

T.P.G.

80+ Titanium
Adam iyiki tatil gitmiş yoksa laf edecek bir şey bulamayacaklardı. Bak istanbulda yaşamıyorum. İmamoğlunuda sevmem en son terörist cenazesine ve Ahmet kayanın mezarına gittiği için. Ama sen delilsiz konuşuyorsun. Deki adam şunu yapmadı de yapcam dedi yapmadı de inanayım.
Dostum bunun en basit örneği İstanbul. Otobüs segerleri zamanında ortadaydı millet işe gidemiyordu. Haberlerde ya da internette 1 kez İBB şunu yapıyor diye bir şey görmedim duymadım.

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
İmamoğlu: Biz 1 yılda 6 metro hattına başladık. Yurtdışından kredi buluyoruz ama görevleri olmamasına rağmen birçok sektöre kredi verenler İBB’ye 1 lira kredi vermiyorlar! Gerekçe değil bizim için, ancak “Engellendiğimiz” NET.
Evet bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar adam burada engellenildiğini dile getirmiş. Lütfen balon, tatilden döndün mü ya sen gibi şeyler söyleyen arkadaşlar bu konuya yazmayın rica ediyorum.

Yapılan röportajı şu İnstagram sayfasında bulabilirsiniz: siyahserit1
Ben artık seni listede görünce haber okuyorum :)

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Dostum bunun en basit örneği İstanbul. Otobüs segerleri zamanında ortadaydı millet işe gidemiyordu. Haberlerde ya da internette 1 kez İBB şunu yapıyor diye bir şey görmedim duymadım.
Pandemi yüzünden tasarruf için yapmışlardı bir anda ellerinde patladı
İçişlerinin 2 saat kala sokağa çıkma yasağı ilan etmesi gibi. Ben normal karşılıyorum. Ama sonradan düzeltip düzeltmedikleri hakkında bir fikrim yok. Eğer düzeltmedilese özür dilerim haklısın

T.P.G.

80+ Titanium
Birde iyiki tatile gitmiş diyorsun. Gitsin hakkıdır. Ama mazbatayı alır almaz hemen hoop tatilde. Normal mi bu? Benim bildiğim bir belediye başkanı mazbatayı alır almaz görevinin başına gider.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pandemi yüzünden tasarruf için yapmışlardı bir anda ellerinde patladı
İçişlerinin 2 saat kala sokağa çıkma yasağı ilan etmesi gibi. Ben normal karşılıyorum. Ama sonradan düzeltip düzeltmedikleri hakkında bir fikrim yok. Eğer düzeltmedilese özür dilerim haklısın
Şu an bir sıkıntı yok. O kadar tepki sonrası düzelttiler.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Yeterli midir?

helal olsun. göz boyama değilse ankara için ne güzel.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Kardeşim sen istanbul büyükşehir belediye başkanıysan başkanı olduğun ile hizmet edersin. Elazığ depremi olduğunda sen ne vasıfla kalkıp Elazığ'a gittin? Taziye mesajı yollarsın olur biter. Sen İstanbul belediye başkanısın senin Elazığ'da ne işin var? İmamoğlu'nun belediye başkanlığına gelmesinin amacı hizmet etmek değil siyaset yapmak. Bu benim verdiğim örnek sadece bir tanesi, başka olayları da var.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
kardeşim birsürü insana iş istihdamı sağlayacağım dedi yapmadı hatta birçok insanı işinden etti bakırköyde sürekli pazarcılar esnaflar toplanıp belediyeye gidiyor,öğrencilere indirim yapcam dedi ilk az indirdi sonra zam yaptı,haliçi temizlicem dedi şuan daha kötü kokuyor hayır istanbulda değilsin bir kere neyini savunuyorsun hocam boşuna tasdiklemeyin

İşte sorun bu adamın ne yaptığını ne yapmadığını söylemek yerine hakaret ediyorsun. Adam akıllı konuşmuyorsun.
Adam 1-2 yılda hiç mi icraat yapmadı.
abı yapmadı diyorum anlamıyor hocam sen istanbulda yaşamıyor musun görmüyor musun hiçbişi yapmadı arkamızdaki sahilde çalışma vardı akp son gaz yapıyordu imamoğlu geldi daha adamlar elini dahi sürmewdi güzelim sahil heba oldu hiç icraat yapmadı değil mesela suya trilyon zam getirdi doğalgaza da aynı şekilde birsürü kişiyi işten çıkardı sonra iett kartlarının fiyatlarını &75 arttırdı hakkını yemeyelim baya yemiş çünkü kendisi

En son temizlediklerini duymuştum ama bilemeyeceğim.
ya yok hocam geçiyoruz üsütnden leş ya balık kalmadı fotoğraf çekmeye giderdik eskiden şimdi dayanılmıyor bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom