Neler Yeni

İmamoğlu İle Yapılan Röportaj

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
:D :D :D :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuları gündem başlığı altında mı yapacaksın yoksa başka bir başlık filan var mı?
Hayır gündem başlığı altında paylaşıyorum şuan. Başka başlık var mı bilmiyorum.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Bahçelievlerde oturuyorum, yıllardır ilerlemeyen inşaat şuan ilerliyor vallahi. Her şeyin sırası var demekki önce imamoğluna bankalar kredi versin.
dostum her inşaatı imamoülu yapmıyor ki .d

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Adam çok iyi reklam yaptı ama devamı gelmedi. İstanbul rengi soldu. Bilmiyorum aranızda İBB nin sahip olduğu parkları gezen var mı ama. İlkbaharda bile çiçekler soluktu. Kimse gelip bakmıyordu. Haliç olayı aynı şekilde. İmamoğlundan önceki İstanbul’u tercih ederim. Bunun siyasi görüşümle alakası yok bu arada.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Okullar ile alakalı yaptığım haber doğruydu yani bilginin özü doğruydu attığım kaynaklarda da ayrıntılı yazıyordu. Daha ayrıntılı yazan bir yer bulamadığım için oraları kullanmıştım ama bilginin özü doğruydu buna kesinlikle eminim ve o yüzden attım. Daha dikkat edeceğim ama teşekkür ederim.
Bilgi doğru ama ayrıntısı yanlış. Mesela orada ne olursa olsun okullar devam edecek diyordu de mi?
Aslında öğrencilerden birisi korona olursa sınıf devam edecek ama daha fazla korona vakası çıkarsa. Sınıftaki herkes karantinaya alınacakmış.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
bahçelievler istanbulda
Ankara'da da var ondan öyle dedim.

Bilgi doğru ama ayrıntısı yanlış. Mesela orada ne olursa olsun okullar devam edecek diyordu de mi?
Aslında öğrencilerden birisi korona olursa sınıf devam edecek ama daha fazla korona vakası çıkarsa. Sınıftaki herkes karantinaya alınacakmış.
Evet mesela onu sonradan habere eklemeyi planlamıştım o haberi paylaştıktan sonra dün hatta eklemeyi planladım ama aklımdan çıkmış. Çoğu kişi öğrendiği için tekrar haberi editlemek istemedim. Ama sınıfta vaka çıkarsa eğitime devam edilmesi yine mantıklı değil yine 1 kişi çıksa bile çoğu kişiye bulaştırmış olur.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Ayrıca Cüneyt özdemşr ile olan röportajını izleyin o zaman gerçek TARAFSIZ Gazeteci görürsünüz. A haber Fox gibi satılık kuruluşların gazeteci(!) lerini değil

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Yeterli midir?
Mansur Yavaş şu ana kadar polemiğe girdiğini çok görmedim. Ve CHP kafasından farklı çalışıyor gibi geldi bana

T.P.G.

80+ Titanium
İşte sorun bu adamın ne yaptığını ne yapmadığını söylemek yerine hakaret ediyorsun. Adam akıllı konuşmuyorsun.
Adam 1-2 yılda hiç mi icraat yapmadı.
Ne yaptı? At bakalım bizde görelim. Doğru 1 2 yılda tatildeydi beyefendi.

Mansur Yavaş şu ana kadar polemiğe girdiğini çok görmedim. Ve CHP kafasından farklı çalışıyor gibi geldi bana
CHP şu an Atatürk'ün kurduğu günkü CHP değil. Fetöculerin elinde komployla gelmiş bir genel başkanın Atatürkçülük adı altında oy toplaması sağlanan bir kuruluş.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Ne yaptı? At bakalım bizde görelim. Doğru 1 2 yılda tatildeydi beyefendi.

CHP şu an Atatürk'ün kurduğu günkü CHP değil. Fetöculerin elinde komployla gelmiş bir genel başkanın Atatürkçülük adı altında oy toplaması sağlanan bir kuruluş.
Atam görse adam şuracıkta bayılır zaten

Top Bottom