dostum her inşaatı imamoülu yapmıyor ki .dBahçelievlerde oturuyorum, yıllardır ilerlemeyen inşaat şuan ilerliyor vallahi. Her şeyin sırası var demekki önce imamoğluna bankalar kredi versin.
Bende onun için sormuştum. Tamamdır. Okurum artık haberleriHayır gündem başlığı altında paylaşıyorum şuan. Başka başlık var mı bilmiyorum.
bahçelievler istanbuldaHerhalde Ankara için söyledi o ama emin değilim.
Ankara da bahçelievler mi var?Herhalde Ankara için söyledi o ama emin değilim.
Bilgi doğru ama ayrıntısı yanlış. Mesela orada ne olursa olsun okullar devam edecek diyordu de mi?Okullar ile alakalı yaptığım haber doğruydu yani bilginin özü doğruydu attığım kaynaklarda da ayrıntılı yazıyordu. Daha ayrıntılı yazan bir yer bulamadığım için oraları kullanmıştım ama bilginin özü doğruydu buna kesinlikle eminim ve o yüzden attım. Daha dikkat edeceğim ama teşekkür ederim.
Ankara'da da var ondan öyle dedim.bahçelievler istanbulda
Evet mesela onu sonradan habere eklemeyi planlamıştım o haberi paylaştıktan sonra dün hatta eklemeyi planladım ama aklımdan çıkmış. Çoğu kişi öğrendiği için tekrar haberi editlemek istemedim. Ama sınıfta vaka çıkarsa eğitime devam edilmesi yine mantıklı değil yine 1 kişi çıksa bile çoğu kişiye bulaştırmış olur.Bilgi doğru ama ayrıntısı yanlış. Mesela orada ne olursa olsun okullar devam edecek diyordu de mi?
Aslında öğrencilerden birisi korona olursa sınıf devam edecek ama daha fazla korona vakası çıkarsa. Sınıftaki herkes karantinaya alınacakmış.
Mansur Yavaş şu ana kadar polemiğe girdiğini çok görmedim. Ve CHP kafasından farklı çalışıyor gibi geldi banaMansur YavaÅ'tan ramazana özel yardım kampanyası
Ankara BüyükÅehir Belediye BaÅkanı Mansur YavaÅ, evinde yemek yapacak kimsesi olmayan ve evden çıkamayan 65 yaŠüstü yurttaÅlarla birlikte dar gelirli aileler için, Ramazan dolayısıyla yardım kampanyası baÅlattıwww.birgun.netYeterli midir?Ankara'da halk ekmekler yerine 'halk market'ler geliyor
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, halk ekmek büfelerinin kaldırılacağını, bunun yerine merkezdeki 4 bin 600 marketten isteyenlere 'halk market' bayiliği verileceğini söyledi. Yavaş ayrıca Kızılay-Havalimanı metrosu için kredi görüşmelerinde sona gelindiğini duyurdu.www.gazeteduvar.com.tr
Ne yaptı? At bakalım bizde görelim. Doğru 1 2 yılda tatildeydi beyefendi.İşte sorun bu adamın ne yaptığını ne yapmadığını söylemek yerine hakaret ediyorsun. Adam akıllı konuşmuyorsun.
Adam 1-2 yılda hiç mi icraat yapmadı.
CHP şu an Atatürk'ün kurduğu günkü CHP değil. Fetöculerin elinde komployla gelmiş bir genel başkanın Atatürkçülük adı altında oy toplaması sağlanan bir kuruluş.Mansur Yavaş şu ana kadar polemiğe girdiğini çok görmedim. Ve CHP kafasından farklı çalışıyor gibi geldi bana
Atam görse adam şuracıkta bayılır zatenNe yaptı? At bakalım bizde görelim. Doğru 1 2 yılda tatildeydi beyefendi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CHP şu an Atatürk'ün kurduğu günkü CHP değil. Fetöculerin elinde komployla gelmiş bir genel başkanın Atatürkçülük adı altında oy toplaması sağlanan bir kuruluş.