Neler Yeni

İmamoğlu İle Yapılan Röportaj

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İmamoğlu: Biz 1 yılda 6 metro hattına başladık. Yurtdışından kredi buluyoruz ama görevleri olmamasına rağmen birçok sektöre kredi verenler İBB’ye 1 lira kredi vermiyorlar! Gerekçe değil bizim için, ancak “Engellendiğimiz” NET.
Evet bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar adam burada engellenildiğini dile getirmiş. Lütfen balon, tatilden döndün mü ya sen gibi şeyler söyleyen arkadaşlar bu konuya yazmayın rica ediyorum.

Yapılan röportajı şu İnstagram sayfasında bulabilirsiniz: siyahserit1
Belli zaten
Anca Kendileri Yiyip Kendileri Oynuyorlar Malum Kişiler
Mansur Yavaş'ı İmamoğludan daha çok beğeniyorum Daha az gösterişli bence daha SAMİMİ birisi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Belli zaten
Mansur Yavaş'ı İmamoğludan daha çok beğeniyorum Daha az gösterişli bence daha SAMİMİ birisi
Bak bende buna kesinlikle katılıyorum.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Belli zaten

bir yandan haklısın fakat en son almanyadan çektiği kredilerle bir icraat yapmadı.sadece gara heykel dikti. onun haricinde hergün yanından geçtiğim metrolarda seçimden beri tık yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mansur yavaş sadece samımi mi yoksa icraatleri var mı ankara'da?

Son düzenleme:

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
bir yandan haklısın fakat en son almanyadan çektiği kredilerle bir icraat yapmadı.sadece gara heykel dikti. onun haricinde hergün yanından geçtiğim metrolarda seçimden beri tık yok.

mansur yavaş sadece samımi mi yoksa icraatleri var mı ankara'da?
Hem samimi hem de icraatleri var. 10/10 başkan bu arada.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Hem samimi hem de icraatleri var. 10/10 başkan bu arada.

birkaç icraat sayabilir misin? ve bizim aile de aile boyu akp li olmasına rağmen icraat yapana verirler. icraat yapsın oyu onlara atalım derler. bence bu güzel bişey ama icraat yok ise zinhar. mesela imamoğluna. kessen oy vermezler.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
birkaç icraat sayabilir misin? ve bizim aile de aile boyu akp li olmasına rağmen icraat yapana verirler. icraat yapsın oyu onlara atalım derler. bence bu güzel bişey ama icraat yok ise zinhar. mesela imamoğluna. kessen oy vermezler.
Hepsini toplamam uzun sürer az bekle derslerim bitsin tüm sayfayı icraatle kaplayacam.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
seninde böyle tarafsız haberler yapman iyi oldu, eline sağlık.
Her iki taraf için de yapmaya çalışıyorum haber. Yorumlarım taraflı ama haberleri olduğu gibi paylaşıyorum.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
seçim öncesi takır takır işliyorlardı inşaaatlar. okuldan çıkınca caddeden 10 tane iş araci geçiyordu.

ayrıca imamoğlu yönetimi de hiçbirzaman başlamadı inşaatlara. hargün yanından geçiyorum kaç senedir, imamoğlu geldiğinden beri ses seda yok.
Bahçelievlerde oturuyorum, yıllardır ilerlemeyen inşaat şuan ilerliyor vallahi. Her şeyin sırası var demekki önce imamoğluna bankalar kredi versin.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Bahçelievlerde oturuyorum, yıllardır ilerlemeyen inşaat şuan ilerliyor vallahi. Her şeyin sırası var demekki önce imamoğluna bankalar kredi versin.

ben anadolu yakasındayın dediğim gibi hiçbirirnde tık yok. sadece afişleri imamoğlu eseri şekline döndü.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
İmamoğlu: Biz 1 yılda 6 metro hattına başladık. Yurtdışından kredi buluyoruz ama görevleri olmamasına rağmen birçok sektöre kredi verenler İBB’ye 1 lira kredi vermiyorlar! Gerekçe değil bizim için, ancak “Engellendiğimiz” NET.
Evet bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar adam burada engellenildiğini dile getirmiş. Lütfen balon, tatilden döndün mü ya sen gibi şeyler söyleyen arkadaşlar bu konuya yazmayın rica ediyorum.

Yapılan röportajı şu İnstagram sayfasında bulabilirsiniz: siyahserit1
Kanka objektif bir insanımdır ama röportaja değil yazdığın sayfaya takıldım burada sırf kadın erkek hukuksal olarak eşit olmalı dediğim için ban yedim feminazi alası tamamen solcu bir sayfa objektif bir sayfa değil yani.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Kanka objektif bir insanımdır ama röportaja değil yazdığın sayfaya takıldım burada sırf kadın erkek hukuksal olarak eşit olmalı dediğim için ban yedim feminazi alası tamamen solcu bir sayfa objektif bir sayfa değil yani.
Hocam sayfaya ne bakıyorsun ki sen? Ben sayfayı da takip etmiyorum zaten röportajı bi arkadaşım attı bende haber olarak buraya attım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom