İmamoğlu İle Yapılan Röportaj

İmamoğlu: Biz 1 yılda 6 metro hattına başladık. Yurtdışından kredi buluyoruz ama görevleri olmamasına rağmen birçok sektöre kredi verenler İBB’ye 1 lira kredi vermiyorlar! Gerekçe değil bizim için, ancak “Engellendiğimiz” NET.
Evet bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar adam burada engellenildiğini dile getirmiş. Lütfen balon, tatilden döndün mü ya sen gibi şeyler söyleyen arkadaşlar bu konuya yazmayın rica ediyorum.

Yapılan röportajı şu İnstagram sayfasında bulabilirsiniz: siyahserit1
Belli zaten
Anca Kendileri Yiyip Kendileri Oynuyorlar Malum Kişiler
Mansur Yavaş'ı İmamoğludan daha çok beğeniyorum Daha az gösterişli bence daha SAMİMİ birisi

Belli zaten
Mansur Yavaş'ı İmamoğludan daha çok beğeniyorum Daha az gösterişli bence daha SAMİMİ birisi
Bak bende buna kesinlikle katılıyorum.

Belli zaten

bir yandan haklısın fakat en son almanyadan çektiği kredilerle bir icraat yapmadı.sadece gara heykel dikti. onun haricinde hergün yanından geçtiğim metrolarda seçimden beri tık yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mansur yavaş sadece samımi mi yoksa icraatleri var mı ankara'da?

Son düzenleme:
bir yandan haklısın fakat en son almanyadan çektiği kredilerle bir icraat yapmadı.sadece gara heykel dikti. onun haricinde hergün yanından geçtiğim metrolarda seçimden beri tık yok.

mansur yavaş sadece samımi mi yoksa icraatleri var mı ankara'da?
Hem samimi hem de icraatleri var. 10/10 başkan bu arada.

Hem samimi hem de icraatleri var. 10/10 başkan bu arada.

birkaç icraat sayabilir misin? ve bizim aile de aile boyu akp li olmasına rağmen icraat yapana verirler. icraat yapsın oyu onlara atalım derler. bence bu güzel bişey ama icraat yok ise zinhar. mesela imamoğluna. kessen oy vermezler.

birkaç icraat sayabilir misin? ve bizim aile de aile boyu akp li olmasına rağmen icraat yapana verirler. icraat yapsın oyu onlara atalım derler. bence bu güzel bişey ama icraat yok ise zinhar. mesela imamoğluna. kessen oy vermezler.
Hepsini toplamam uzun sürer az bekle derslerim bitsin tüm sayfayı icraatle kaplayacam.

seninde böyle tarafsız haberler yapman iyi oldu, eline sağlık.
Her iki taraf için de yapmaya çalışıyorum haber. Yorumlarım taraflı ama haberleri olduğu gibi paylaşıyorum.

seçim öncesi takır takır işliyorlardı inşaaatlar. okuldan çıkınca caddeden 10 tane iş araci geçiyordu.

ayrıca imamoğlu yönetimi de hiçbirzaman başlamadı inşaatlara. hargün yanından geçiyorum kaç senedir, imamoğlu geldiğinden beri ses seda yok.
Bahçelievlerde oturuyorum, yıllardır ilerlemeyen inşaat şuan ilerliyor vallahi. Her şeyin sırası var demekki önce imamoğluna bankalar kredi versin.

Bahçelievlerde oturuyorum, yıllardır ilerlemeyen inşaat şuan ilerliyor vallahi. Her şeyin sırası var demekki önce imamoğluna bankalar kredi versin.

ben anadolu yakasındayın dediğim gibi hiçbirirnde tık yok. sadece afişleri imamoğlu eseri şekline döndü.

İmamoğlu: Biz 1 yılda 6 metro hattına başladık. Yurtdışından kredi buluyoruz ama görevleri olmamasına rağmen birçok sektöre kredi verenler İBB’ye 1 lira kredi vermiyorlar! Gerekçe değil bizim için, ancak “Engellendiğimiz” NET.
Evet bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar adam burada engellenildiğini dile getirmiş. Lütfen balon, tatilden döndün mü ya sen gibi şeyler söyleyen arkadaşlar bu konuya yazmayın rica ediyorum.

Yapılan röportajı şu İnstagram sayfasında bulabilirsiniz: siyahserit1
Kanka objektif bir insanımdır ama röportaja değil yazdığın sayfaya takıldım burada sırf kadın erkek hukuksal olarak eşit olmalı dediğim için ban yedim feminazi alası tamamen solcu bir sayfa objektif bir sayfa değil yani.

Kanka objektif bir insanımdır ama röportaja değil yazdığın sayfaya takıldım burada sırf kadın erkek hukuksal olarak eşit olmalı dediğim için ban yedim feminazi alası tamamen solcu bir sayfa objektif bir sayfa değil yani.
Hocam sayfaya ne bakıyorsun ki sen? Ben sayfayı da takip etmiyorum zaten röportajı bi arkadaşım attı bende haber olarak buraya attım.

Geri