Neler Yeni

İmamoğlu İle Yapılan Röportaj

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Yeni Şafak ta amma güvenilir bir kaynak ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle biz seçsek bile onlar önünü tıkıyor
hocam neredeyse tüm haberler de yazıyor ben istanbulluyum zam dışında bir yenilik görmedim köye gittik geçen ailecek eve geldik sonra ayın sonuna 3 gün kala hepimiz bir kere abnyo yaptık doğalgaz 60 su 70 gelmiş her şey güzel olacaktı sözde hala bekliyoruz haliç leş gibi kokuyor hiçbişi yapmadılar valla

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
hocam neredeyse tüm haberler de yazıyor ben istanbulluyum zam dışında bir yenilik görmedim köye gittik geçen ailecek eve geldik sonra ayın sonuna 3 gün kala hepimiz bir kere abnyo yaptık doğalgaz 60 su 70 gelmiş her şey güzel olacaktı sözde hala bekliyoruz haliç leş gibi kokuyor hiçbişi yapmadılar valla
En son temizlediklerini duymuştum ama bilemeyeceğim.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Bilemedim şimdi...

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Önceki belediye başkanının başlattığı projeleri sonradan gelip devam ettirmek ne zamandan beri birinin kendi projesi olmaya başladı? Sonradan gelip zaten yapılmakta olan projelerin üstüne konarak bir de 1 yılda 6 metro hattı yaptık mı demiş :D ?

T.P.G.

80+ Titanium
Ya o kadar şeye ragmen hala İmamoglu denen dal kırığını adam yerine koyanlar var. Adamın attıgı kayanağa güvenilir degil diyor kendisi sözcuye güveniyor. TV kanallarında çıktı o telefon olayı. Gündemi takip etmeyip değişim değişik şeyler söylüyorlar.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Önceki belediye başkanının başlattığı projeleri sonradan gelip devam ettirmek ne zamandan beri birinin kendi projesi olmaya başladı? Sonradan gelip zaten yapılmakta olan projelerin üstüne konarak bir de 1 yılda 6 metro hattı yaptık mı demiş :D ?
Valla evet öyle demiş. Bilemiyorum ama.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

T.P.G.

80+ Titanium
İyide gerçek metro hattı dememiş ki. Maket bile olabilir.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Kutuplaşma sonucu olduğunu düşünüyorum. Partiler dostça yaşasa meclise kavga etmeseler sanki her belediye kendilerininmiş gibi ayrım yapmazlardı ama şimdi herkes düşman herkes farklı kutuplarda.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Her iki taraf için de yapmaya çalışıyorum haber. Yorumlarım taraflı ama haberleri olduğu gibi paylaşıyorum.
Haberleri olabildiği kadar tarafsız yerden alırsan. (y)

T.P.G.

80+ Titanium
Kutuplaşma sonucu olduğunu düşünüyorum. Partiler dostça yaşasa meclise kavga etmeseler sanki her belediye kendilerininmiş gibi ayrım yapmazlardı ama şimdi herkes düşman herkes farklı kutuplarda.
Adamın icraati yok kanka. Sözleri de ortada. Kime dediğini hatırlamıyorum birine itlik yapmıştır diyipnsonra basitlik dedim ben orda diye kıvırıyor. Dansöz olsaydı daha iyiydi.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Haberleri olabildiği kadar tarafsız yerden alırsan. (y)
AA'yı takip ediyorum oradan haberler paylaşacağım ama internette dolaşırken bi haber geliyor karşıma küçük araştırma yaptıktan sonra konu açıyorum. O instagram sayfasını takip dahi etmiyorum sadece yaptığı röportaj geldi karşıma.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
İmamoğlunun ayakkabısını gördünüzmü :D :D Ayakkabı hem yakışmamış hem de çok pahalı lan

1601967110237.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

İmamoğlunun ayakkabısını gördünüzmü :D :D Ayakkabı hem yakışmamış hem de çok pahalı lan

1601967110237.png
Doğrumu bilemiyorum shopa benziyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom