İmamoğlu İle Yapılan Röportaj

Yeni Şafak ta amma güvenilir bir kaynak ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle biz seçsek bile onlar önünü tıkıyor
hocam neredeyse tüm haberler de yazıyor ben istanbulluyum zam dışında bir yenilik görmedim köye gittik geçen ailecek eve geldik sonra ayın sonuna 3 gün kala hepimiz bir kere abnyo yaptık doğalgaz 60 su 70 gelmiş her şey güzel olacaktı sözde hala bekliyoruz haliç leş gibi kokuyor hiçbişi yapmadılar valla

hocam neredeyse tüm haberler de yazıyor ben istanbulluyum zam dışında bir yenilik görmedim köye gittik geçen ailecek eve geldik sonra ayın sonuna 3 gün kala hepimiz bir kere abnyo yaptık doğalgaz 60 su 70 gelmiş her şey güzel olacaktı sözde hala bekliyoruz haliç leş gibi kokuyor hiçbişi yapmadılar valla
En son temizlediklerini duymuştum ama bilemeyeceğim.

Bilemedim şimdi...

Önceki belediye başkanının başlattığı projeleri sonradan gelip devam ettirmek ne zamandan beri birinin kendi projesi olmaya başladı? Sonradan gelip zaten yapılmakta olan projelerin üstüne konarak bir de 1 yılda 6 metro hattı yaptık mı demiş :D ?

Ya o kadar şeye ragmen hala İmamoglu denen dal kırığını adam yerine koyanlar var. Adamın attıgı kayanağa güvenilir degil diyor kendisi sözcuye güveniyor. TV kanallarında çıktı o telefon olayı. Gündemi takip etmeyip değişim değişik şeyler söylüyorlar.

Önceki belediye başkanının başlattığı projeleri sonradan gelip devam ettirmek ne zamandan beri birinin kendi projesi olmaya başladı? Sonradan gelip zaten yapılmakta olan projelerin üstüne konarak bir de 1 yılda 6 metro hattı yaptık mı demiş :D ?
Valla evet öyle demiş. Bilemiyorum ama.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
İyide gerçek metro hattı dememiş ki. Maket bile olabilir.

Kutuplaşma sonucu olduğunu düşünüyorum. Partiler dostça yaşasa meclise kavga etmeseler sanki her belediye kendilerininmiş gibi ayrım yapmazlardı ama şimdi herkes düşman herkes farklı kutuplarda.

Her iki taraf için de yapmaya çalışıyorum haber. Yorumlarım taraflı ama haberleri olduğu gibi paylaşıyorum.
Haberleri olabildiği kadar tarafsız yerden alırsan. (y)

Kutuplaşma sonucu olduğunu düşünüyorum. Partiler dostça yaşasa meclise kavga etmeseler sanki her belediye kendilerininmiş gibi ayrım yapmazlardı ama şimdi herkes düşman herkes farklı kutuplarda.
Adamın icraati yok kanka. Sözleri de ortada. Kime dediğini hatırlamıyorum birine itlik yapmıştır diyipnsonra basitlik dedim ben orda diye kıvırıyor. Dansöz olsaydı daha iyiydi.

Haberleri olabildiği kadar tarafsız yerden alırsan. (y)
AA'yı takip ediyorum oradan haberler paylaşacağım ama internette dolaşırken bi haber geliyor karşıma küçük araştırma yaptıktan sonra konu açıyorum. O instagram sayfasını takip dahi etmiyorum sadece yaptığı röportaj geldi karşıma.

İmamoğlunun ayakkabısını gördünüzmü :D :D Ayakkabı hem yakışmamış hem de çok pahalı lan

1601967110237.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmamoğlunun ayakkabısını gördünüzmü :D :D Ayakkabı hem yakışmamış hem de çok pahalı lan

1601967110237.png
Doğrumu bilemiyorum shopa benziyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,004
Üyeler
184,370
Son üye
yigitsai
Geri