Yardım IMEI Kaydı

Xeraton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
893
Arkadaşlar ben şimdi komşumla almanyadan iphone 11 getirtsem bu imei kaydı yapılması gerekir mi veya bu imei kaydı nedir, neden yapılır ,yapmazsak nolur beni bilen bi arkadaş aydınlatabilirmi.

Pasaportunun ve gözden çıkaracağın 2000 ₺'nin olması gerekiyor. Ayrıca kaydettirdiğin zaman sadece senin üstüne olan bir hat ile kullanabiliyorsun. Böyle olunca da telefonu ikinci elden satma gibi bir durum kalkmış oluyor.

Pasaportunun ve gözden çıkaracağın 2000 ₺'nin olması gerekiyor. Ayrıca kaydettirdiğin zaman sadece senin üstüne olan bir hat ile kullanabiliyorsun. Böyle olunca da telefonu ikinci elden satma gibi bir durum kalkmış oluyor.
peki kayıt ettirmessem noluur hattımı takıp normal kullamazmıyım

4 ay kendi hattını takıp kullanabilirsin sonrasında kayıt ettirmen gerekir kayıt ettirmezsen telefonla arama vs. yapamazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiyeden almak daha mantıklı Almanyada iPhone 11 620 euro yaklaşık 4700₺ Türkiye de 7000 civarı şuan kayıt ücreti 2000₺ ve sadece kendi pasaportunuz üzerinden kayıt yaptırabiliyosunuz ve sizin adınıza bir hat ile kullanılması zorunlu 2. el satmakta çok zor.

Arkadaşlar ben şimdi komşumla almanyadan iphone 11 getirtsem bu imei kaydı yapılması gerekir mi veya bu imei kaydı nedir, neden yapılır ,yapmazsak nolur beni bilen bi arkadaş aydınlatabilirmi.
ben kıbrısta klaıyorum telefonumu burdan alıyorum ama yazın 3 ay türkiyeye gidiyorum bu yüzdende i mei kaydı yaptırdı babam e devlet üzerinden iphone 11 için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ay kullanabiliyorsun sonra vergi takıyorlar diye biliyorum.
hayır telefon kapanıyor kayıt gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,315
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri