Çözüldü✓ Tüketici hakem heyetini kazanır mıyım ?

Apple ile görüştüm ama kesin bir dille iade işlemi ile satıcı firma ilgileniyor dediler öyle bir sistem yok hocam yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada gerçekten çok rezil bir firma ne telefonu açan var telefonu açan da buyur diye açıyor Pozitif Teknolojiye benim gibi ucuz diye bulaşmayın bulaşdırtmayın gidin 3 5 fazla verin öğrenci indirimiyle Apple’dan alın.
Tamam ama Apple sana her türlü servis talebi oluşturmak zorunda baktığım kadarıyla hala orak bi çalışmaları var firmayla

Tamam ama Apple sana her türlü servis talebi oluşturmak zorunda baktığım kadarıyla hala orak bi çalışmaları var firmayla
Apple servis talebini oluşturuyor ama maksimum yapabileceğimiz değişim diyorlar o da saçma normalde bir yetkili servis satıcı kim olursa olsun doa raporu ile satıcı gidip iade alınabilmesi lazım ama Apple yapmıyor.

Güncelleme: Bugün tam THH başvurusunun 40. günü dava sonuçlanmadan beni aradılar ve gönderin iade ya da değişim yapalım dediler. Bu arada şikayetvar sitesine yazdığınız şikayetler de etki ediyor haberiniz olsun.

Geri