Neler Yeni

İmessage engelleme yapamıyorum.

ebu2332

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ebubekir CAN
2 ay önce Toslaya giriş yapmıştım veli izni istedi velimin tel no'sunu yazdım sonra baktımki velimin uygulamayı kullanması lazım hesaptan çıkış yaptım ve kartı attım. (Velimin telefonu ios) velime 2 ay sonra yine izin mesajı geldi bende toslayı engelleyeyim dedim baktım tosla gibi kurumları engelleyemiyorum imessage'den. Ne yapmalıyım?

PffPanda

80+ Bronze
Annenin telefonunu alıp . Annenin hesabına giriş yap . Daha sonra annenin nosuyla giriş yaptığın hesaptan tercihlere gir . Ne var ne yok kapat . Annene tekrar mesaj gelebilir kapandı oldu falan diye . Ve annenle işin bitti . Annene birdaha bişey gelmez .

ebu2332

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ebubekir CAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Annenin telefonunu alıp . Annenin hesabına giriş yap . Daha sonra annenin nosuyla giriş yaptığın hesaptan tercihlere gir . Ne var ne yok kapat . Annene tekrar mesaj gelebilir kapandı oldu falan diye . Ve annenle işin bitti . Annene birdaha bişey gelmez .
Hocam ayrıntılı anlatsanız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereye giriş yapacaz fln.

Hocam siz yanlış anladınız herhalde annemin hesabı yok ben de annem hesap açmaz diye zaten tosladan çıkış yaptım ama uygulama bende olmamasına rağmen velime yine izin mesajı geldi haberleri yok görseler kızarlar ne yapacağım?

Hocam peki anneme hesap açsam hesabını doğrulaması (yüz tanıma kimlik NFC) gerekirmi isteğimi onaylaması için?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,116
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom